Odesláno 11. října 2008 16 let neví někdo co se stalo z Jetix ?? hledal jsem ale nic nenašel ?? neni s nim nic, je na pozici myslim 78... Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město
Odesláno 11. října 2008 16 let byl na 68 , teď je tam rezerva místo programu je tam napsáno přesunutí programu jetix a teď koukám že mně to píše ještě zakódovaný kanál , já se z toho UPC víte co , furt nějakej přesun furt něco nejde a ještě za to chtějí takové peníze
Odesláno 11. října 2008 16 let byl na 68 , teď je tam rezerva místo programu je tam napsáno přesunutí programu jetix a teď koukám že mně to píše ještě zakódovaný kanál , já se z toho UPC víte co , furt nějakej přesun furt něco nejde a ještě za to chtějí takové peníze j, byl na 68 - ted je tam rezerva a proto to i píše zakod.kanál, říkám..ted je jetix na 78...rezerv je ted hodne..a to je dobře..může být až 7 nových kanálů...jak furt nejakej presun ? tohle je snad poprvý co nejakej velkej presun byl...co furt nejde ? to, že někdy vypadne na pár minut multiplex ? to je toho když jinak furt vše běží...takový peníze ? ale no tak.až tak hrozný to neni..sice to vše bývalo kdysi lepší..ale co Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město
Odesláno 11. října 2008 16 let Tak opět problém s UPC , dal jsem projet vše co STB nechal a mam tu jen 75 kanálu a jakej problém , když pomalu každej tejden v neděly nejde HBO od 20h ( trhá se to celej večer ) nebo když nejde kabelovka na min. 60min. párkrát za tejden a za tohle chtějí takové peníze jinak kvalita obrazu je humus , na co se dá koukat je HD ale tam zase dávají prd
Odesláno 11. října 2008 16 let Tak opět problém s UPC , dal jsem projet vše co STB nechal a mam tu jen 75 kanálu a jakej problém , když pomalu každej tejden v neděly nejde HBO od 20h ( trhá se to celej večer ) nebo když nejde kabelovka na min. 60min. párkrát za tejden a za tohle chtějí takové peníze jinak kvalita obrazu je humus , na co se dá koukat je HD ale tam zase dávají prd věc názoru..já problémy žádný zaplat panbuh nemam...jen 75 kanálů ? hm, to je asi chyba u vas...zkuste automatické vyhledávání...k trhání..někdy to trhne, ale jen na 2s..nevim..obraz... humus ? to fakt ne..záleží na co kde koukáte...většina kanálů má dost dobrá obraz..HD kanály maj super obraz...pokud vás to všechno tak stve, tak jedte do USA a budete mit 100HD kanálů za stejnou cenu jakou platite ted a jeste k tomu dalsich 100SD kanálů a vše pojede jak má Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město
Odesláno 11. října 2008 16 let Právěže automatické ladění v žádném případě, většinou, nebo zpravidla nenejde dva multiplexy, a to 163,5 a 170,5 MHz. Dávat vždy jen manuální ladění na multiplexu 170,5 MHz/64 QAM/5000 Symbol Rate. Set-top-box už poté najde vše dostupné sám.
Odesláno 11. října 2008 16 let Podle toho co popisuješ, tak to vypadá na obligátní problémy s kabeláží nebo úrovní signálu, nepíšeš kde bydlíš, podle toho je MUX 11 na kmitočtech 266 MHz (bývalý Karneval) nebo 722 MHz (UPC) Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha
Odesláno 11. října 2008 16 let Tak kabelem to není , ten mam od UPC a také pokud by to bylo kabelem tam ty HD nepojedou tak dobře , jinak možná už ten problém není ale už jen ze zvyku nekoukám na HBO v Neděly od 20h Jinak byl tu technik od UPC ( kámoš ) a nic nenašel , a když jsem psal na UPC tak mně přišla odpověď že v této lokalitě nemají hlášené poruchy
Odesláno 11. října 2008 16 let tak jsem dal manuál a 170,5 MHz/64 QAM/5000 Symbol Rate a hned tu mam 81 kanálů díky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.