Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

je podle Vás tech.podpora UPC k něčemu?Spokojeni s rychlostí a způsobem při řešení problemu? 19 hlasů

1. 1. je podle Vás tech.podpora UPC k něčemu?Spokojeni s rychlostí a způsobem při řešení problemu?

• Ano
      3
    • Ne
      16

Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě.

Featured Replies

Odesláno

Moje rychlost připojení se pohybuje od 0,5MB do 1,5MB přitom tarif mám 6MB!!! Tento problem trvá cca dva a půl měsíce, protože UPC navyšuje rychlost novým zákazníkům, ale jejich síť to nezvládá.Nevědí, kdy to dají dohromady a jak dlouho to bude trvat. Jejich tech.podpora, škoda slov i když jenom hodně sprostých. Bydlím v lokalitě Praha 8 Karlín

Navíc, jak to tak sleduji, tak se problém netýká jenom mojí lokality...

Jak jste na tom VY?

Odesláno
Moje rychlost připojení se pohybuje od 0,5MB do 1,5MB přitom tarif mám 6MB!!!

1.) Zkoušel jsi restartovat modem (vytáhnout ho ze zásuvky) ?

2.) Kontaktoval jsi technickou linku? (telefonicky či přes kontaktní formulář)

3.) Liší se ty rychlosti během dne? Dosahuješ někdy té rychlosti 6 Mbitů?

Pozn. Do příště bych raději uvedl namísto "MB" --- "Mbit".

Pozn.2. Umět formulovat otázku, by taky nezaškodilo.

A hlavně umět používat tlačítko HLEDAT. Podobných příspěvků jako je ten Tvůj je tu plno, zbytečně je tu další. :wink:

P.S. Abych odpoveděl na Tvoji otázku, já spokojen jsem. Je pravda, že UPC, by se marketingově mohlo opírat více o stávající zákázníky, ale hold to je kapitalismus, každý chce urvat z potencionálních zákazníků co nejvíce.

Odesláno
Moje rychlost připojení se pohybuje od 0,5MB do 1,5MB přitom tarif mám 6MB!!!

1.) Zkoušel jsi restartovat modem (vytáhnout ho ze zásuvky) ?

2.) Kontaktoval jsi technickou linku? (telefonicky či přes kontaktní formulář)

3.) Liší se ty rychlosti během dne? Dosahuješ někdy té rychlosti 6 Mbitů?

Pozn. Do příště bych raději uvedl namísto "MB" --- "Mbit".

Pozn.2. Umět formulovat otázku, by taky nezaškodilo.

A hlavně umět používat tlačítko HLEDAT. Podobných příspěvků jako je ten Tvůj je tu plno, zbytečně je tu další. :wink:

P.S. Abych odpoveděl na Tvoji otázku, já spokojen jsem. Je pravda, že UPC, by se marketingově mohlo opírat více o stávající zákázníky, ale hold to je kapitalismus, každý chce urvat z potencionálních zákazníků co nejvíce.

Nepracuješ náhodou na tech.podpoře UPC?Stejné otázky a žádné řešení... :shock:

Odesláno

Jsem na tom velmi podobne, jen mam navic pingy vetsinou kolem 100 msec a packet loss k 50%... :x

Nekolik reklamaci, vzdy pres formular. U karnevalu jsem tyto problemy nemel, naopak. Bohuzel v novem umisteni je to uz jen parodie na spolehlive pripojeni. Zitra se snad ozvou telefonicky a dohodnu skonceni smlouvy. Nemam na to nadale nervy. Lokalita Pardubice.

Odesláno

Včera vyběhlo O2 s nouvou časově omezenou akcí. Poskytuje 8MB lajnu za finální cenu 500,-

Není co řešit...

Odesláno

A jak daleko jsi od ústředny, těch 8 Mbps ti taky nemusí běhat ....

• Super
  • Super+
  • ALLinONE
  • Vodafone TV Premium, CA modul
  • Praha
Odesláno
A jak daleko jsi od ústředny, těch 8 Mbps ti taky nemusí běhat ....

cca 650 metrů¨, maximální rychlost připojení ADSL je u mě 12MB.Mělo by to být v pořádku.

Odesláno

Nepracuješ náhodou na tech.podpoře UPC?Stejné otázky a žádné řešení... :shock:

Hezky jsi mi to nandal, jen co je pravda... :)

Abych Ti ale odpoveděl na Tvoji otázku, ne nepracuji pro UPC.

Snažil jsem se jen dozvědět něco více, abych kdyžtak mohl poradit. Stejně z 85% u technických problémů to nevyřeší nikdo zde na fóru, musí kontaktovat UPC (telefonicky či kontaktní formulář).

Dle mě se bude jednat o technický problém.

Snad se Stube ještě ozve.

Odesláno

Jasně, že se ozvu... :D

Problém je jednoznačně na straně UPC.Rozvod v celém domě a to i u mě v bytě je celý nový a několikrát proměřený.V pořádku.

Moje PC je v naprostém pořádku, nic co by mělo zpomalovat.Počítač mám od dvanácti let a hodně se v tom hrabu, je mi třicet tři a posledních třináct let mě počítače živí...

Navíc po odpovědích z tech. podpory, že v sedmém patře někdo překopl kabel, ale že to co nejdříve opraví a problém bude odstraněn, nevím co si myslet, co na to říct.

Dům ve kterém bydlím ma pouze dvě patra...

Jakmile se UPC "začalo připravovat" na navyšování rychlostí a lákaní nových zákazníků, tak jim jednoduše uniklo, že jejich síť není na potřebné úrovni.

K čemu mi je, že od tří ráno do čtyř do rána to běží, jak má?

Táhne se to třetí měsíc a to už není jenom pouhý výpadek.To je výsměch a nevážení si věrných zákazníků!

Odesláno
Jasně, že se ozvu... :D

Problém je jednoznačně na straně UPC.Rozvod v celém domě a to i u mě v bytě je celý nový a několikrát proměřený.V pořádku.

Moje PC je v naprostém pořádku, nic co by mělo zpomalovat.Počítač mám od dvanácti let a hodně se v tom hrabu, je mi třicet tři a posledních třináct let mě počítače živí...

Navíc po odpovědích z tech. podpory, že v sedmém patře někdo překopl kabel, ale že to co nejdříve opraví a problém bude odstraněn, nevím co si myslet, co na to říct.

Dům ve kterém bydlím ma pouze dvě patra...

Jakmile se UPC "začalo připravovat" na navyšování rychlostí a lákaní nových zákazníků, tak jim jednoduše uniklo, že jejich síť není na potřebné úrovni.

K čemu mi je, že od tří ráno do čtyř do rána to běží, jak má?

Táhne se to třetí měsíc a to už není jenom pouhý výpadek.To je výsměch a nevážení si věrných zákazníků!

sry nebyl jsem přihlášený...

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague