Odesláno 31. ledna 2012 13 let Pokud zlobi odesilani, pres mail.upcmail.cz, muzete pouzit alternativni UPC CZ smtp server: smtp.dkm.cz
Odesláno 31. ledna 2012 13 let když už se tady řeší upcmail... proč místo něj radši nejedete gmail nebo hotmail? když změníte poskytovatele, nepřijdete o něj, má daleko větší kapacitu, lepší rozhraní, větší možnosti nastavení atd. atp... je tam snad něco, o čem nevim, třeba sleva na služby za jeho používání? - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 31. ledna 2012 13 let On se tu spíš řeší SMTP server UPC a nikoliv mailový účet na upcmail.cz. To je trochu rozdíl... Jinak používám jako SMTP dlouho smtp.dkm.cz a žádný výpadek jsem v poslední době nezaznamenal.
Odesláno 31. ledna 2012 13 let no jasný, ale tak mi ještě ale pověz něco k tomu, na co sem se ptal - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 1. února 2012 13 let To bys jim musel vysvětlit, že když použijí účet na gmail.com, že mohou i ze sítě UPC odesílat protokolem SMTP přes smtp.gmail.com. To ale neznamená, že nemůžou mít důvod, proč chtějí používat upcmail.cz a tedy chtějí odesílat přes smtp.upcmail.cz.
Odesláno 4. února 2012 13 let Dva dny mám od UPC internet. Od nastavení adresy serveru odchozí pošty na poštovním klientu Thunderbird na smtp.dkm.cz nebo na mail.upcmail.cz nelze poštu vůbec odeslat. Nejsem jediný, kdo má s tímto problém. Volal jsem cca 5x na zákaznickou podporu kde mi řekli, že pokud zadám jednu ze zmíněných adres serveru pro odchozí poštu tak to půjde odeslat. Bohužel stále nemohu odeslat poštu. Myslím že jedinou možností je vrátit se k původnímu poskytovateli internetu protože od UPC to zjevně není v pořádku
Odesláno 4. února 2012 13 let vykašli se na nějakej upcmail a normálně používej gmail - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 4. února 2012 13 let Ja mam jako SMTP nastaveno mail.upcmail.cz a funguje to vpohode, co ti to hlasi za chybu pri odesilani ? Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 4. února 2012 13 let Problém to dělá jen při odeslání přes Thunderbird. Nastavil jsem outlook, který moc v lásce nemám, ale tak odesílat maily lze. Problém bude zřejmě v Thunderbirdu
Odesláno 4. února 2012 13 let Tak tam mas neco blbe nastaveny. nemas treba zapnuty SSL ? Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.