Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

já už se teď do nastavení žádnýho upcmailu nedostanu, ale někde tam musí bejt možnost přeposílat všechny zprávy na email xxx, nejspíš i s možnostma, jestli původní zprávu na upcmailu zachovat nebo smaozřejmě smazat, jinak dřív nebo pozdějc dojde k zaplnění a přeposílat se to přestane...

• -
  • -
  • jenom testuju
  • Vodafone TV app Samsung
  • Praha
Odesláno

V zásadě jsou v tomto ohledu 2 možnosti. Buď si na UPC mailu nastavit pravidlo pro přeposílání emailů a nebo na emailu který používáte si nastavíte, aby si poštu z UPC mailu vyzvedával. Obojí ale nevyřeší případ, kdy UPC mail nefunguje.

• Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brüx
Odesláno

SMTP server UPC nemusi mit nic spolecneho s mailovou schrankou UPC, ja jejich SMTP take pouzivam na odesilani posty v Outlooku, kdyz mate 10 mailovych uctu, tak je vam nejaky Gmail k nicemu.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
  • po 3 týdnech...
Odesláno

Nejak jim to zlobi, nejdou me odeslat maily pres SMTP, server hlasi ze zprava je prilis velka, pritom ma par kb.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Brno
Odesláno

Naštěstí se už SMTP nemusí používat jenom to u UPC, ale jde libovolné.

Odesláno

Tak dneska uz se to zase zda OK.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Brno
Odesláno

Potvrzuji - jiná smtp bez problémů fungují. I když už pošta přes UPCácké SMTP servery odejde, tak doručení trvá i 15 minut. Přes např. smtp.centrum.cz je to ve vteřině na místě určení. :cheers:

Odesláno

S nastavením SMTP u Thunderbirdu od posykytovatele UPC mi pomohl příspěvek "od Návštěvník » čtv, 28.2.2013, 10:30" Důležité je číslo portu 25.

• po 3 týdnech...
Odesláno

Asi tak týden se mi při odesílání pošty objevuje chybové hlášení :

Server není připraven provést požadované příkazy, odpověď: "Cannot establish SSL with SMTP server 213.46.255.15:465, SSL_connect error 5:connection closed".

Po mnoha opakováních odesláni nakonec pak mail odejde. SMTP server mám nastavený na "mail.upcmail.cz (port 25). Nesetkal jste se s tímto chybovým hlášením někdo taky?

Odesláno

Vypněte SSL u SMTP serveru :)

• Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brüx

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague