Návštěvník rysavy Odesláno 9. dubna 2013 Sdílet Odesláno 9. dubna 2013 Ve volbách pro odchozí server mám samozřejmě nastaveno "Bez zabezpečení TLS(SSL)", přesto dostávám zmíněnou hlášku. Divné je mi to, že dosud to řadu let fungovalo bez problému. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 9. dubna 2013 Sdílet Odesláno 9. dubna 2013 Zkusil jsem ted odeslat mail (se SMTP mail.upcmail.cz) jak se zaskrtnutym SSL, tak bez a mail vzdy bezproblemu odesel a take prisel., tazke v tomhle problem asi nebude. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 14. dubna 2013 Sdílet Odesláno 14. dubna 2013 Tak pro všechny, kdo má obdobný problém s odesíláním pošty přes smtp. Je to v antiviru (Avast). Dnes jsem to v tom antiviráku vypnul a vše funguje bez problému. Stačí v nastavení Mailový štít - testování SSL, odškrtnout testovat SSL připojení a je po problému Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník rysavy Odesláno 15. dubna 2013 Sdílet Odesláno 15. dubna 2013 Vřelý dík jar. Zrušil jsem testování SSL a je to v pořádku. Neuvědomil jsem si, že problém vzniknul po aktualizaci na Avast 8.0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 16. dubna 2013 Sdílet Odesláno 16. dubna 2013 Není zač, jsem rád, že to někomu pomohlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník 4hansel Odesláno 2. června 2014 Sdílet Odesláno 2. června 2014 mám ten samý problém napřed na chello koncovce po telefonu s techniky předěláno na upcmail a nejde odesílat pošta, až na to že nepoužívám avast antivir ale avg - má s tím někdo stejnou zkušenost a povedlo se jí vyřešit??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 2. června 2014 Sdílet Odesláno 2. června 2014 v tomhle případě je volba jednoduchá, stačí odinstalovat avg a nainstalovat antivir... nejen že to může vyřešit problém, ale zároveň si zabezpečíš počítač proti virům a dalšímu bordelu, co je na internetu k nalezení dej vědět, jak to dopadlo Citovat - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník 4hansel Odesláno 3. června 2014 Sdílet Odesláno 3. června 2014 to skoro vypadá jako kdyby jsi chtěl říct že AVG IS stojí za starou bačkoru ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 3. června 2014 Sdílet Odesláno 3. června 2014 starý bačkory i přes svůj často omšelej vzhled můžou pořád plnit svůj účel, pro kterej byly navržený, zatimco avg funguje maximálně (a dlouhodobě) jako magnet na viry žádnej antivir nikdy neochrání na 100%, ale pokud si někdo dobrovolně dá do počítače avg, je právě u něj velká pravděpodobnost, že něco chytne ale to sme úplně offtopic zkusils ho vyhodit? jak to dopadlo? Citovat - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník JirkaH Odesláno 4. června 2014 Sdílet Odesláno 4. června 2014 To je jen takova pseudo geekovstina... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.