Návštěvník Odesláno 31. ledna 2012 Sdílet Odesláno 31. ledna 2012 Pokud zlobi odesilani, pres mail.upcmail.cz, muzete pouzit alternativni UPC CZ smtp server: smtp.dkm.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 31. ledna 2012 Sdílet Odesláno 31. ledna 2012 když už se tady řeší upcmail... proč místo něj radši nejedete gmail nebo hotmail? když změníte poskytovatele, nepřijdete o něj, má daleko větší kapacitu, lepší rozhraní, větší možnosti nastavení atd. atp... je tam snad něco, o čem nevim, třeba sleva na služby za jeho používání? Citovat - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 31. ledna 2012 Sdílet Odesláno 31. ledna 2012 On se tu spíš řeší SMTP server UPC a nikoliv mailový účet na upcmail.cz. To je trochu rozdíl... Jinak používám jako SMTP dlouho smtp.dkm.cz a žádný výpadek jsem v poslední době nezaznamenal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 31. ledna 2012 Sdílet Odesláno 31. ledna 2012 no jasný, ale tak mi ještě ale pověz něco k tomu, na co sem se ptal Citovat - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Jaku Odesláno 1. února 2012 Sdílet Odesláno 1. února 2012 To bys jim musel vysvětlit, že když použijí účet na gmail.com, že mohou i ze sítě UPC odesílat protokolem SMTP přes smtp.gmail.com. To ale neznamená, že nemůžou mít důvod, proč chtějí používat upcmail.cz a tedy chtějí odesílat přes smtp.upcmail.cz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dk1971 Odesláno 4. února 2012 Sdílet Odesláno 4. února 2012 Dva dny mám od UPC internet. Od nastavení adresy serveru odchozí pošty na poštovním klientu Thunderbird na smtp.dkm.cz nebo na mail.upcmail.cz nelze poštu vůbec odeslat. Nejsem jediný, kdo má s tímto problém. Volal jsem cca 5x na zákaznickou podporu kde mi řekli, že pokud zadám jednu ze zmíněných adres serveru pro odchozí poštu tak to půjde odeslat. Bohužel stále nemohu odeslat poštu. Myslím že jedinou možností je vrátit se k původnímu poskytovateli internetu protože od UPC to zjevně není v pořádku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 4. února 2012 Sdílet Odesláno 4. února 2012 vykašli se na nějakej upcmail a normálně používej gmail Citovat - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 4. února 2012 Sdílet Odesláno 4. února 2012 Ja mam jako SMTP nastaveno mail.upcmail.cz a funguje to vpohode, co ti to hlasi za chybu pri odesilani ? Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dk1971 Odesláno 4. února 2012 Sdílet Odesláno 4. února 2012 Problém to dělá jen při odeslání přes Thunderbird. Nastavil jsem outlook, který moc v lásce nemám, ale tak odesílat maily lze. Problém bude zřejmě v Thunderbirdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 4. února 2012 Sdílet Odesláno 4. února 2012 Tak tam mas neco blbe nastaveny. nemas treba zapnuty SSL ? Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.