Návštěvník dk1971 Odesláno 4. února 2012 Sdílet Odesláno 4. února 2012 mám zabazpečení: žádné a způsob autentizace: heslo, nezabezpečený přenos Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 24. února 2012 Sdílet Odesláno 24. února 2012 Uz to zase zdechlo Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Jaku Odesláno 24. února 2012 Sdílet Odesláno 24. února 2012 Outlook trochu delší dobu se snaží, ale funguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 24. února 2012 Sdílet Odesláno 24. února 2012 Uz se to zda zase OK Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 26. února 2012 Sdílet Odesláno 26. února 2012 To já mám zase jiné problémy s UPC poštovním serverem (ale naopak s příchozí poštou...pop3), někdy trvá připojování tak dlouho, že mě nadobro přejde trpělivost a přeruším to (obvykle se to stává právě tehdy, když spěchám). Přes vytrvalé sliby s tím UPC neudělalo pranic, opakuje se to skoro pravidelně nejméně dva dny v týdnu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 26. února 2012 Sdílet Odesláno 26. února 2012 Me POP3 blblo toho 24.2. , od te doby je to OK. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 5. března 2012 Sdílet Odesláno 5. března 2012 Ahoj, už fakt nevím, čím to je..vyzkoušela jsem všechno mail.upcmail.cz, dkm i smtp..pošta odchází, ale nepříjímá a píše mi to toto..přijímání ohlásil chybu (0x800CCC0F): Připojení k serveru bylo přerušeno Co s tím prosím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 5. března 2012 Sdílet Odesláno 5. března 2012 Ja se do toho uplne zamotala..chyba je na strane hostingu:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 9. března 2012 Sdílet Odesláno 9. března 2012 po zavední neomezené schráky neodcházejí maily,a to i přezto,že dostanu potvrzení o jejich odeslání.prosím o srozumitelnou odpověd´,jsem naprostý laik.děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 9. března 2012 Sdílet Odesláno 9. března 2012 Potvrzení o odeslání? Já teda dostanu max. potvrzení o přijetí ze strany adresáta (pokud si to v odesílané zprávě vyžádám), ale nechápu kdo by mně měl potvrzovat, že jsem něco odeslal A jestli ti takový "potvrzení" vystaví nějakej Outlook apod., tak je to o ničem. V první řadě překontroluj porty, jestli nejsou bloklý a pak se obrať na podporu UPC. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.