Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

Může mi prosím někdo poradit jak nahrávat z dvr na dvd rekordér?Jde mi o to že když chci nahrávat filmy z hbo tak mi to nejde a ten technik co tu byl říkal že to je ok,poradíte prosím jak to propojit aby vše běželo?díky moc

Odesláno

DVR propojis s DVD recorderem pomoci kabelu SCART a muzes nahravat.

V cem konkretne mas problem ?

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno

Pokusím se to popsat.Když si na dvd najedu na nahrávání tak se mi v nastavení programů objeví jen 40 ale není tam hbo,cinemax ap.Zkoušel jsem už co šlo ale pořád nic.Prostě se načtou jen programy v analogu.

Odesláno

Aha, tak takhle to nepujde, tvuj DVD nema DVB-C tuner ,takze na nem nenni mozne naladit digitalni kanaly, proto musis pouzit externi zdroj a tim je DVR.

Takze propoj DVR s DVD SCARTem, na DVD vyber externi vtup (AV), na DVR si prepni na treba HBO a obraz bu jsi mel videt na DVD a muzes nahravat.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Brno
Odesláno

tak jsem to zkusil,ale mám tam jen výstup ext1 a ext2,dv a na kameru.Když to zkouším přes ext tak se mi pořád objevuje jen analog.Propojení vypadá správně tak nevím

Odesláno

ext1 a 2 jsou externi vstupy, tam musi bezet to co na ne pustis,

zrejme to mas spatne zapojene.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Brno
Odesláno

Ale jak to jinak propojit mi asi neporadíte,co asi budu muset volat na upc,ach jo

Odesláno

Teďka jsem to ještě kontroloval a vše vypadá jak má.Já bych si stím pohrál ale mám obavy aby to nebylo ještě horší.A co kdybych to propojil podle návodu ne k dvr ale ke svému dvd?

Odesláno

Tak to zkusím popsat:

1/ scart "TV" na DVR propojit s TV vstup "EXT1"

2/ scart "Video" na DVR propojit s DVD recorderem např do vstupu "EXT1"

3/ scart "EXT2" DVD recorderu propojit s TV vstupem "EXT2" (pokud TV tento vstup má)

4/ na TV pustit DVD

5/ na DVD pustit předvolbu "EXT1" (něky označované také AV1, L1)

6/ na DVR STB přepínat programy(budou se měnit předvolby na DVR)

7/pustíš nahraný program na DVR a na DVD recorderu pustíš nahrávání.

Nezapomeň, až přepneš TV na zobrazování DVD odlož z dosahu DO k TV, až přepneš DVD na vstup z DVR nepřepínej již vstupy na DVD(používej pouze k zapnutí a vypnutí nahrávání), dál vše ovládej DO k DVR

• Super
  • Super+
  • ALLinONE
  • Vodafone TV Premium, CA modul
  • Praha
Odesláno

Díky za radu ale nejde mi to,nemám na tv druhý scart výstup,jde to udělat ještě jinak?

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague