Přejít na obsah

nahrávání přes dvr

Doporučené příspěvky

Návštěvník Milav

Já mám STB Handan s DVDrec propojený scartem - z STB výstup scart video do DVDrec vstup scart Line 1, z DVDrec výstup Line 2 scart do TV Bravia vstup scart AV2. Na TV nastavím AV2, na DVDrec Line 1 a měl bys na TV vidět signál z Handanu. Pak se bohužel musí zvlášť naprogramovat nahrávání na Handanu a zvlášť na DVDrec. To je vše a mělo by to fungovat...

Návštěvník bobíšek67

Dík za radu ale bohužel,na tv mám jen av a video-s a když to dám na av tak se nnic neděje.Zkoušel jsem i nahrávat z dvr na svůj dvd rekordér dělal jsem to přesně tak jak mi to řekli na lince technické podpory a bez ůspěchu.Propojené by to mělo být dobře už vážně nevím. :roll:

Návštěvník Milav

TV musí být zapnutá na AV a DVDrec zapnutý na výstup, který máš propojený z TV. Zkoušel jsi prohodit v DVDrec scarty? A máš v pořádku kabely? Jsou kabely ¨v pořádku a obousměrné? Existují i jednosměrné scart kabely (video in, video out nebo obousměrné) ! Zkus je otočit. A máš scart, kterým je z DVDrec propojená TV výstupní? Jsou na některých dvdrec některé scarty jen vstupní - podívej se do manuálu... Napiš co máš za DVDrec.

Návštěvník bobíšek67

Tak jsem to celé zkontroloval a obrátil a nakonec jsem to úplnou náhodou spustil.Mám na ovladači k dvd tlačítko tv/dvd a tím se mi to povedlo přepnout a nahrávat.Ale zase mi nejde nahrát film který mám na dvr můžu ještě požádat o radu jak na to.díky moc

Návštěvník Milav

Záznam z vysílání z kabelu UPC už tedy funguje, jestli jsem pochopil a chceš si na DVDrec nahrát film, který máš uložený na DVR? Stačí jen pustit přes DVR požadovaný film a na DVDrec spustit nahrávání...

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...