Návštěvník winn Odesláno 19. října 2008 Sdílet Odesláno 19. října 2008 Zpozoroval jsem, ze odezva do zahranici je u me zhruba 120 ms a to na vetsinu zahranicnich serveru, kdezto v cr je to okolo 15-20 ms, mate k tomu nekdo vic info? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 20. října 2008 Sdílet Odesláno 20. října 2008 Nebude to rychlostí světla? Velká dálka to prostě dost prodlužuje a každej síťovej prvek v cestě. 120ms je OK, horší je to s přenosovou rychlostí do zemí vzdálených... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník winn Odesláno 22. října 2008 Sdílet Odesláno 22. října 2008 drive jsem mival do 50ms, ted mam do francie 350 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 23. října 2008 Sdílet Odesláno 23. října 2008 routing mimo sit upc nikdo neovlivni. KOlik mas na posledni hop upc ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 23. října 2008 Sdílet Odesláno 23. října 2008 routing mimo sit upc nikdo neovlivni. KOlik mas na posledni hop upc ? No to není úplně pravda, souvisí to s propojovacími dohodami jednotlivých poskytovatelů. Pokud UPC zaplatí málo za propojení třeba Levelu3 nebo AOL tak samozřejmě dostanou i horší konektivitu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník winn Odesláno 23. října 2008 Sdílet Odesláno 23. října 2008 takze nejenze upc omezuje ruzny porty a vsude keca vecne jim nekde neco nefunguje ale jeste neni schopnyzajisti ani stabilni konektivitu do zahranici to ne, v pondeli tam volam a je mi jedno ze provolam stovku nez se tam dostanu a rusim to uz toho mam plny zuby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.