Odesláno 23. října 2008 16 let S technisatem mám zatím výborné zkušenosti, maká to bez problémů, včetně HD a nahrávání.
Odesláno 25. října 2008 16 let A můžeš to trochu rozepsat? Kolik zvládne nahrávat stanic (HD/SD) když se na jeden kanál dívám. Jak je možné nahrávky dostat na dvd/blueray atd. - zda jdou stahovat přes LAN Co čeština v EPG? Díky Radomir
Odesláno 26. října 2008 16 let Nechal jsem si ho poslat z Německa , i s dopravou stál se 160Gb diskem 463 euro. Má kompletně české menu , nahrávky jsou ve formátu .ts, stahuje se přes usb, nebo LAN, radikální skok ve kvalitě obrazu . Fungoval na první zapojení, modul se zasunul a začal fungovat. Když tak se ptejte dál, mám ho zatím jen pár dní, tak všechno zatím testuju.
Odesláno 27. října 2008 16 let Ještě by to chtělo nějaký postup jak rychle udělat z HDTV s příponou .ts mkv nebo něco podobného ve vysokém rozlišení.
Odesláno 28. října 2008 16 let Ja jsem kupoval televizi v Drazdanech. Moc ochotna a prijemna obsluha. Vyzvednout je to mozne i tam. http://www.my-solution.de/HDTVwithHDD_343.336.2.1.html
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.