Přejít na obsah

Jde u UPC více televizorů - každý sleduje něco jiného?

Doporučené příspěvky

je potreba delat nejakou druhou zasuvku nebo tak neco? nebo staci jedna? A druha vec, kdyz si ted platim handan HD, daji mi k normalniho handana zadara? (beru to pozpatku, handan je zadara a druhy handan HD bych mel za 150, ne)

Snad jsem se vyjadril v pohode. HD mi precejen staci na hlavni telce.

Návštěvník Pafka_024

Ja jsem na to sel opacne.

Nejdriv jsem si objednal Hahan 5000 a potom jsem si zazadal o 7000 HD. Zaroven jsem jim rekl, ze si chci Stary STB nechat. S tim nemeli problem, jenom mi neustale nutili vybudovani dalsi zasuvky, ackoliv jsem si ji jiz davno "vybudoval" sam.

Ve tvem pripade by to podle me taktez nemel byt problem. Zkus o STB zazadat.

Návštěvník Radomir Drda

signál se šíří po bytě klasickým koaexm nebo to je RJ?

Je možné ho normálně rozbočovat? (jako pozemní analog)

Díky

Digitalni TV signal se u UPC siri stejne jako analogovy, tj. koaxialnim kabelem, muzes ho bezproblemu rozbocovat, ale u digitalu pochopitelne musis mit u kazdeho televizoru Set-top-box, nebo musi mit televizor DVB-C tuner a CI slot pro dekodovaci modul a kartu.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
  • Speedtest

Nechal jsem si udělat tu zásuvku a byli to dva mladí technici co mysleli a tak v případě potřeby ji můžu bez problémů přemístit. Jinak jak mi řekl jeden ze starších techniků "jo co technik to originál" po té co se něvěřícně koukal na zásuvku a zapojení kabelů musel jsem ho přesvědčovat, že to jsem si sám nedělal.

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...