Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

ahoj,

Jde u UPC více televizorů - každý sleduje něco jiného?

Radomir

Odesláno

Ano, na analogu zdarma, na digitálu je třeba si připlatit za další STB, tuším stovku měsíčně

Odesláno

je potreba delat nejakou druhou zasuvku nebo tak neco? nebo staci jedna? A druha vec, kdyz si ted platim handan HD, daji mi k normalniho handana zadara? (beru to pozpatku, handan je zadara a druhy handan HD bych mel za 150, ne)

Snad jsem se vyjadril v pohode. HD mi precejen staci na hlavni telce.

Odesláno

Ja jsem na to sel opacne.

Nejdriv jsem si objednal Hahan 5000 a potom jsem si zazadal o 7000 HD. Zaroven jsem jim rekl, ze si chci Stary STB nechat. S tim nemeli problem, jenom mi neustale nutili vybudovani dalsi zasuvky, ackoliv jsem si ji jiz davno "vybudoval" sam.

Ve tvem pripade by to podle me taktez nemel byt problem. Zkus o STB zazadat.

Odesláno

signál se šíří po bytě klasickým koaexm nebo to je RJ?

Je možné ho normálně rozbočovat? (jako pozemní analog)

Díky

Odesláno

Digitalni TV signal se u UPC siri stejne jako analogovy, tj. koaxialnim kabelem, muzes ho bezproblemu rozbocovat, ale u digitalu pochopitelne musis mit u kazdeho televizoru Set-top-box, nebo musi mit televizor DVB-C tuner a CI slot pro dekodovaci modul a kartu.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno

Nechal jsem si udělat tu zásuvku a byli to dva mladí technici co mysleli a tak v případě potřeby ji můžu bez problémů přemístit. Jinak jak mi řekl jeden ze starších techniků "jo co technik to originál" po té co se něvěřícně koukal na zásuvku a zapojení kabelů musel jsem ho přesvědčovat, že to jsem si sám nedělal.

Odesláno

Da se nekde koupit ten koaxialni rozbocovac pro TV? Zatim jsem narazil jen na rozbok pro radia (FM)...

• Kabel 500 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • 2x CA modul, Compal black
  • Praha
Odesláno

V kazde specializovane prodejne maji spoustu rozbocovacu, pro nekde v hypermarketu je take myvaji.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno

Každé OBI, Hornbach, Baumax, Bauhaus atd. (v nejhorším, ale postačí)

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague