Přejít na obsah

Jde u UPC více televizorů - každý sleduje něco jiného?

Doporučené příspěvky

nejlépe zavolat na firmu LICA, která je dodává pokud tedy myslíte ty zásuvné moduly do CI slotu. Ale všechny TV musí mít tento slot , DVB-C tuner a pokud chcete využít i HD kanály tak TV musí mít MPEG 4.

Od UPC by to chtělo dvě zásuvkyx a z té jedné to rozbočit na dvě větve. Ale je tu tázka zda se to u těch dvou neprojeví zeslabením signálu. Přeci jen TV spliter má útlum 3 db. Měl jsem to tak na rozbočení signálu na dvě TV a bylo to dobré. Ale 3 TV nevím.. Pokud ale Vám nepůjdou ty moduly tak Vám nezbyde než pořídit 3 STB od UPC.

alena druhou zásuvku udělá technik UPC na objednávku stojí to 500,- a tam se domluvíte zda Vám umožní ty 3 TV, ale nemél by to být problém. Já jsem o nic nežádal a když mi ppřijel technik vyměnit 6000 za 7000 HD tak jsem ho požádal o ponechání toho původního. Pak jsem na LICe objednal modul a nyní jedou oba stb a modul. Tak že soudě podle toho by neměl být problém vyměnit STB za moduly. Fakt je že za oba Handany platím 300,- měsíčně.

Návštěvník Luger

A to já to zase chápu, viš kolik je v týhle zemi vychcánků co si vezme 3 STB a dva půjčí sousedům za polovinu peněz než UPC? A pak má svůj jeden ušmudlanej zadarmo.....

Můžeme si za to sami.... :roll:

Návštěvník Radomir Drda
alena druhou zásuvku udělá technik UPC na objednávku stojí to 500,- a tam se domluvíte zda Vám umožní ty 3 TV, ale nemél by to být problém. Já jsem o nic nežádal a když mi ppřijel technik vyměnit 6000 za 7000 HD tak jsem ho požádal o ponechání toho původního. Pak jsem na LICe objednal modul a nyní jedou oba stb a modul. Tak že soudě podle toho by neměl být problém vyměnit STB za moduly. Fakt je že za oba Handany platím 300,- měsíčně.

no ale to ti zustala ta karta co máš v 7000 a v 6000 a přišla ti další ne??

ty původní karty jsou zablokované?

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...