Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

Já tyky nevidím důvod odcházet jsem spokojený s kvalitou služeb. Jen se dělím s ostatními o své zkušenosti.

Odesláno

Dovolte, prosím, abychom touto formou reagovali na Váš e-mail ze dne 14. 11. 2008, týkající se nesrovnalostí na Vašem klientském účtu u naší společnosti.Dovolujeme si Vás informovat,že poplatek za pronájem zařízení Vám přestal být účtován k 31.10.2008.Tato objednávka byla uzavřena až po fakturaci na měsíc listopad.Aktuální částka k úhradě nyní činí 2100.65Kč.Tato změna se tedy promítne do vyúčtování na měsíc prosinec.Děkujeme za pochopení.

= v prosínci bych měl tedy platit 2100.65 (normální cena) - 150 (za listopad)

Tak sem zvědav jestli to tak bude :)

Odesláno

U UPC to funguje tak, ze zmena sluzeb se ve vyuctovani projevi vzdy az o mesic pozdeji, ve kterem se pak vrati preplatek z minuleho obdobi.

Takze bud v klidu.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno

Jak to ám udělat aby si Handana odvezli a nemusel jsem s tím běhat na poštu a posílat do LICA v Nymburku? Jsem z Prahy

Odesláno

zavolej do UPC a domluv se tam

Odesláno

Mě ani možnost poslání nenabídli, automaticky mi volali kdy budu mít čas, že si pro něj technik dojede. Taky Praha.....

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague