Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník doktordoktor331

Nj. tak toho se bojím taky, ale s kabelazi toho moc neudelám. Je po rekonstrukci bytu zasekaná ve zdech. Takže pokud by to bylo na kabelech tak jsem v pytli :-) Předpokládám, že v tom má "prsty" pasivní prvek který dělý signál po vstupu do bytu na 5 větví. Pokusím se ho vyměnít za aktiv se zesilovačem.

Mě po nainstalování nenacházel vůbec nic, ale zkusil sem to ve win XP a tam našel všechno. Pak sem an internetu hledal možný důvod a ukázalo se, že je to ovladačem - pokud máte 64bit windows a 4GB RAM a víc, tak to takhle blbne.

Nouzovým řešením je pak:

1)start >> spustit >> msconfig

2)záložka spuštění počítače

3)upřesnit možnosti

4) omezit paměť na 3096 (možná půjde i víc, tohle bylo v tom návodu)

po restartu už i visty naladí všechno

Návštěvník doktordoktor331

Tak problém vyřešen. Nemohl za to rozbočovač, ale zásuvka. Na pohled byla zapojená dobře, ale pro jistotu jsem ji předělal a okamžitě se zvedla kvalita signálu. Karta nalezla 81 stanic (včetně rádií) a hraje bezvadně. Děkuji za rady.

Návštěvník Retiree

V síti UPC je celkem k dnešnímu dni 110 stanic (včetně rádií a rezerv), z toho 83 televizních (také včetně rezerv a duplicitních tv). Karta zřejmě naladila pouze muxy se standardní symbolovou rychlostí 6900 S/s. Pro naladění muxů na 163,5 a 170,5 MHz je nutno zadat manuálně symbolovou rychlost 5000 S/s.

Návštěvník Jaku

Čísla ještě jednou:

83 TV včetně rezerv

28 Rádií

111 Celkem [83+28]

Tedy tak to je u nás v Sokolově. :D

Možná je to tím, že ladím na STB Handan 5000 nebo na TV s DVB-C tunerem.

Upraveno uživatelem Jaku
Návštěvník Milav

Pro majitele všech PC karet od Technisatu (i pro tuto kartu) je možné stáhnout beta verzi DVBViewer TE2 ze stránek Technisatu: http://www.technisat.com/indexdde8.html?nav=Downloads,en,33&pID=211 . Přeložil jsem program do češtiny, Technisat ji v další verzi zveřejní, ale pro zájemce jí nabízím ke stažení tady:http://rapidshare.com/files/189771795/Czech.lng . Pokud má někdo plnou poslední verzi DVBViewer PRO 4.0 přeložil jsem i ten: http://rapidshare.com/files/189774652/CzechDVBViewer40.rar . Stačí soubor s češtinou zkopírovat (U DVBpro nejdříve rozbalit do instalačního adresáře do složky Language a v menu si vybrat čestinu. :P

Rovnez jsem mel problem, ktery jste tu popsal a diky vami zverejnemu postupu mi to naslo vsechny kanaly. Doufam tu chybu v driveru co nejdrive opravi, zkusim jim i napsat, jestli to necemu pomuze...

Dalsi problem je, ze ikdyz mi to naslo ki odovane kanaly tak mi je to nechce prehravat, pouze nekodovane. Kartu i modul mam v ci slotu,takze nevim kde by mohla byt chyba...

Dekuji za konstruktivni prispevek.

S kodovanymi kanaly se to vyresilo. Patrne chvili po zapojeni novyho conax modulu trva nez se zaktivuje, nyni jiz neni zadny problem.

Jelikoz vsak mam Vista 64 s 4GB ram musim omezit ramku (jak psal uzivatel yusukeurameshi) na neco mensiho, aby to bezelo. Maj tam proste bug, nekde v tom driveru zapomeli na 64bit adresovani.

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...