Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník Kodl

Tak jsem zjistil, ze problem s obrazem ve smyslu deinterlace nemam jen proto, ze jsem si v CoreAVC nastavil hned na zacatku deinterlacing na "hardware". Kdyz jsem zkusil prepnout na nejaky jiny typ deinterlacingu, tak jsem mel zubaty obraz taky.

Návštěvník sebior

Diky. Nápodobně. Mám ještě jeden dotaz. Ukazuje někde DVB viewer Pro kvalitu přijímaného signálu? Asi jsem to přehlédl. Chci předělat nějaké konektory na koaxu a tak by mě zajímal "naměřený" výsledek.

• po 3 týdnech...
Návštěvník pmlejnek

Zdravím vás všechny,

mám dotaz:

Je tu nějaký linuxák, co používá tuhle kartu?

Já ano, ale mám problém s aktuální kombinací kernelu a mantis driveru.

Jde o to, že mi dříve fungovalo ladění, které mi nyní v kernelu 2.6.32 s nejnovějším mantis driverem nefunguje.

Problém je, že bych potřeboval do nabídky v programu Kaffeine přidat nějaké programy, které jsem dříve smazal, protože jsem je nepotřeboval.

Ono to sice celé běží, ale neladí. Možná by úplně stačilo, kdyby mi nějaký linuxový kolega poslal svůj channels.conf. Protože karta funguje, dříve naladěné kanály přehrává. Díky i za případné rady na plné zprovoznění, ale budu vděčný i za ten soubor.

Prosím o radu a osobní zkušenost, mám nainstalovanou kartu a vytížení procesoru nepřekročí 20% přesto mi prijde, že při rychlých pohybech scén v HD kanálech je obraz "trhaný" . Je to jako když si pustíte 24p/s (takový kino efekt) Ve srovnání se setoboxem, na setoboxu obraz super. Zkoušeno s kodekem origo i s coreAVC. Děkuji za pomoc

• po 3 týdnech...
Návštěvník Milav

To vypadá na slabý výkon PC, grafiky, paměti nebo špatný kodek. Ten jde změnit v DVBViewer pro i verzi technisat 2, vyzkoušej. Zkus taky změnit Renderer, někdy to pomáhá v kombinaci s jiným kodekem. V posledních ovladačích od Technisatu je Mainconcept Pro AVCHD/H264 solidní kodek zdarma...

Tak jsem pátral po netu a pak našel článek, že dvb-c v media centu je přednastaven jen pro USA, tak že my zbytek světa máme smůlu, je to program na nic, nemá možnost nastavení, co tam MS nepřednastaví, tak neuděláš, ale je to škoda!!! No možná ve verzi windows 10 :) zkus nový nediaportal, ten jde, jen mě občas nějak koliduje, ale testnout to můžeš.

Návštěvník shrap

to sem nasel taky, pak sem nasel i nekolik variant reseni, jak DVB-C (obecne) v MCE rozchodit. Jsou karty, co to primo umi (diky chytrejm ovladacum) a pak je nakej soft (DVBLink od DVBLogic), kterej nakym stylem simuluje DVB-T :) Tak sem chtel prave vedet, jestli s tim nekdo nemate zkusenosti, nez si to koupim :)

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...