Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník Retiree

Proboha nenech se unést a nestahuj včechno....

Potebuješ:

"DVB Viewer 4.2.1.0" (alespoň z počátku se vyvaruj použití beta verzí..)

nutně též "DVB Task Scheduler" (spolupráce s Win Schedulerem, nahrávání z hihernace....), dále "TransEdit", který mj. umožní pochopit konstrukci datového multiplexu , "TS Player" (velmi omezená editce nahraých programů)

Ahoj, na Tebe jsem čekal, jelikož máš stejné vybavení, díky za tipy, už jsem to všechno, co jsi doporučil, postahoval. Nainstaloval jsem DVB Viewer Pro 4.2.1.0...ale přemýšlím, jak tam naladit ty kanály...?

Dám kanál->channel scan->cable...a pak tam jsou nějaké skupiny od A-H a Transpordéry, u kterých není "Kabel UPC", který byl ve free verzi programu. A poté tam jsou frekvence... Můžeš poradit? Zbytek věcí jsem si už v settings nastavil.

• Super
  • Premium 5G
  • ALLinONE
  • Compal CH7465, CA modul
  • Hlavní město
Návštěvník Retiree

Program DVB Viewer je univerzální pro DVB-S, S-2, T, C a ATSC, příslušenství (seznam transpondérů) je zaměřeno především na DVB-S, proto tolik souborů, Transpondérů (Transpondér≡Multiplex≡Kanál), jsou zde jak pro satelit (to především), tak i pro terestrial nebo kabel

DVBV je uložen v C:\Progam Files, ale své aktuální datové soubory (nastavení progamu, ladění,...) ukládá do c:\Documents and Settings\All Users\Data Aplikací\CMUV\DVB Viewer\ pro WinXP resp. c:\ProgramData\CMUV\DVB Viewer\ pro Win7. Ve složce Transponders ponech pouze aktuální ladicí skript (ini soubor), všechny ostatní vyhoď. Buď použij ten, co nabízí Milav na tomto fóru, nebo si uprav některý vhodný z přiložených (třeba CableQ64_1.ini) a vhodně jej pojmenuj.

Hm, díky za radu, ale moc moudrej z ní teda nejsem. Nějak se mi podařilo naladit kanály, ale chybí mi tam: HBO, HBO2, HBO Comedy, Cinemax, Cinemax 2, Hustler, XXX Xtreme, ZDF, 3Sat, Das Erste...čili dva muxy... můžu je nějak "doladit" a přidat do nabídky? A pokud ano, tak jak? Jinak hlásím, že mi všechno zatím funguje korektně.

• Super
  • Premium 5G
  • ALLinONE
  • Hlavní město
Návštěvník Milav

Tady máš ladící skript pro DVBViewer všechny verze i s návodem. Stáhni si ten správný podle své sítě (UPC nebo bývalý Karneval), pokud nevíš stáhni oba a vyzkoušej jeden po druhém :-)

http://www.upczone.cz/viewtopic.php?t=2607

Ahoj Milave, stáhnul jsem si ten pro UPC, dal do složky Transporders, ale přesto ho při ladění v nabídce nevidím... :? Nebyl by návod pro debily, protože zdá se, dělám asi něco špatně.

• Super
  • Premium 5G
  • ALLinONE
  • Hlavní město
Návštěvník Milav

Ten návod je přiložený, pro WIN7 platí cesta: C:\ProgramData\CMUV\DVBViewer\Transponders. Do adresáře Transpoders nahraj soubor KabelUPCcz.ini a v ladění DVBVieweru si v sekci Transpoder list najdi kabel UPC. Pak zaškrtni Update, Update Channel names, nesmí být zaškrtlé Free to air only. Pak klikni na Scan Range (scen rozsahu), ne na sken frekvence! A najde Ti to všechno...

Nevím jak u vás, ale ve Win7 Ultimate 64bit žádné "ProgramData" nejsou. Jediná logická cesta je:

C:\Program Files (x86)\DVBViewer\Transponders

A když to tam dám, tak prostě ten Kabel UPC tam není, fakt nevim, kam jinam bych to měl asi dávat.

• Super
  • Premium 5G
  • ALLinONE
  • Hlavní město

Jo, tak jsem to nakonec našel (bylo to skryté), dal to tam..vybral to a dal ladit...najde to 96 kanálů a asi 17 rádií, ale mux s HBO a němci nikde...místo toho tam je 2x šestice TEST kanálů....z toho jeden je HD..nechápu, kde je chyba. Ve free verzi programu němci i HBO byly...tady nejsou...navíc prvních 10 dní by měly jet všechny kanály...kde je zakopanej pes, že tyhle dva muxy to nevidí? Problém je imho v Symbolrate 5000...

• Super
  • Premium 5G
  • ALLinONE
  • Hlavní město

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...