Odesláno 11. dubna 2010 15 let Video kanálů je 97 příp. 98, audio nepočítám. Zobrazení Test kanálů (namísto jejich názvů) je způsobeno buď momentálním stavem sítě, nebo spíše nedostatečným signálem. Pro pokusy s laděním multiplexů vřele dopoučuju stáhnout a použít TransEdit.
Odesláno 11. dubna 2010 15 let Tak jsem se naštval, celej program odinstaloval, vložil .ini kde má být, znovu nainstaloval i s transedit, naladil a už vše funguje správně. Děkuju moc všem za rady! Člověk když to vykoumá...je to skvělý zařízení, lepší než STB Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město
Odesláno 11. dubna 2010 15 let Dopoučuju z toho c:\ProgramData\....\Transponders vyházet vše nepotřebné - zpřehlední se tím ladění jak v DVBV tak i v TransEdit. Nezapoměň, že karta umí i DVB-T. Nutno buď přehodit antény, nebo použt vhodný přepínač
Odesláno 12. dubna 2010 15 let Musím zaklepat, že taím vše výborně funguje. Už jsem se s tím tak nějak naučil, jen budu muset najít něco vhodného na zpracování HD nahrávek v .ts Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město
Odesláno 14. dubna 2010 15 let Bez PC kartu velmi pravděpodobně nerozchodíš. BTW Co si představuješ pod zkratkou HTPC? Ale vážně, oba způsoby ovládání i jejich kombinace jsou samozřejmě s použitím DVB Viewer možné
Odesláno 14. dubna 2010 15 let Jestli to bylo na mne, tak já ji nemám ani v PC, ani jako HTPC, je externí, tudíž USB. Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město
Odesláno 15. dubna 2010 15 let Myslel jsem, jestli DVB viewer ovládáš ovladačem přes OSD a nebo normálně kurzorem myši.
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.