Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník Retiree

Připouštím, dopoledne jsem naladil a zobrazil, odpoledne již pouze naladil (signál asi třetinový oproti DVB-C a spousta ztracených paketů). Nemyslím si ale, že je blbá kabeláž u mě, ale někde na trase, nejspíše na HS v Meziboří a signál z vysílače Jedlová (Chomutov). Nic jiného nenaladím a asi před 3 týdny jsem testoval DVB-T v kabelu a nenaladil nic....

Bukovky vysílá 100 kW, Jedlák je 32 kW.

Z Meziboří není Jedlák podle map na googlu přímo vidět, tak to typuju spíše na tu Bukovku v Teplicích ...

• Super
  • Super+
  • ALLinONE
  • Vodafone TV Premium, CA modul
  • Praha
Návštěvník Retiree

Stando vím. Panelák je situován zhruha východ-západ. Na severní straně Bukovku nechytám, na jižní straně Jedlovou dobře (tedy, ehm, obé strany na kus drátu...) Samozřejmě, průnik signálu může být kdekoli (přímo v Ústí myslím Karneval nepůsobil)

Edit:

Tak jsem znovu ladil, tentokrát, se naladil pouze mux 570 MHz (a v seznamu přibyla frekvence 730 MHz, což se mi již stalo vícekrát v minulosti).

Škoda, že se nejedná o regulérní vysílání. Ničemu to ale, zdá se, nevadí, takže nemá smysl se tím dál zabývat...

• po 3 týdnech...

Dobrý den, zajímalo by me, zda lze na tuto kartu prijimat i pozemni digital - nezkoušel jste to někdo - vsude j e napsano pouze, ze je to DVB-C tuner - takze to prijima s-kanaly urcene pro kabelovku a co kanaly pozemni - predevsim ty v V.pasmu 40-69.kanal, kde je vysilana vetsina popzemnich multiplexu...?

Diky za odpoved

Pepa

Návštěvník Retiree

Karta Technisat CableStar HD2 do PCI slotu je určena pouze pro příjem DVB-C, čili příjem pozemních vysílačů (DVB-T) není možný.

Naopak, externí USB karta Technisat CableStar Combo HD CI obsahuje jak dekodér pro DVB-C, tak i dekodér pro DVB-T, čili je vhodná pro příjem i pozemního vysílání.

Pozor, obsahuje sice dva dekodéry, ale pouze jeden tuner, čili příjem buď DVB-C nebo DVB-T. Anténní vstup je nutno ručně přepojovat, nebo použít nějaký přepínač...

Nebo s výhodou využít signálu DVB-T v síti UPC tam, kde je dostupný (Praha)

Odpověď neznám, jenom tipuju: Nevhodně zvolený videodekodér, nevhodně zvolený video výstup (renderer).... Občas se mi to stane, obvykle pomůže Rebuild Graph, nebo změna rendereru, nebo restart.

U analogové karty nepřesné naladění

Odpověď neznám, jenom tipuju: Nevhodně zvolený videodekodér, nevhodně zvolený video výstup (renderer).... Občas se mi to stane, obvykle pomůže Rebuild Graph, nebo změna rendereru, nebo restart.

U analogové karty nepřesné naladění

Díky, je to tím, máte pravdu :)

Ještě dotaz...jak naladit nové kanály, co přibyly při posledních dvou rozšířeních? Nějak mi je to nechce najít. Díky.

EDIT: Už nic, mám to.

• Super
  • Premium 5G
  • ALLinONE
  • Compal CH7465, CA modul
  • Hlavní město
  • Speedtest
  • po měsíci...
Návštěvník alda.ali

Ahoj,chci si koupit TechniSat CableStar HD 2 a doma mám set-top-box s kartou.Chci se zeptat,jestli budu muset ještě nějakou kartu kupovat,abych to rozjel na PC?Díky za odpověď

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...