Odesláno 31. ledna 2012 13 let CI Common Intarface Společné/univerzální rozhraní (též PCMCIA rozhraní) Obvykle slot/šachta na zařízení, kam se zasouvá CA modul CAM Conditional Access Module Modul podmíněného přístupu Zasouvá se do CI slotu, u tv je to obvykle dekodér
Odesláno 31. ledna 2012 13 let Odpovídá to politice UPC. Moduly CI+ totiž znemožňují nahrávání a to je v zájmu UPC. Jen je divné, že moduly CI+ vyrábí většina výrobců různých CA systémů, které ani UPC nepoužívá. Myslím, že je to zase spíše tlak TV a filmových studií. Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha
Odesláno 31. ledna 2012 13 let Sehnat starsi modul jen s CI asi uz jentak nepujde, UPC zapujcuje uz jen ty nove CI+ a podle poslednich zprav to vypada ze uz je maji i u Licy.Navic do starsich zarizeni s CI pry nelze moduly s CI+ pouzit , naopak (do CI+ CAM s CI) nastesti ano. To by odpovídalo, takže Technisat CableStar HD 2 s novým CA modulem nerozchodím :-/ Zajímalo by mě, zda náhodou někdo doma nemáte tento nový CAM pro CI+ a přitom vlastníte jinou kartu do PC (vím, že se v tomto vlákně píše ještě o několika). Co jsem hledal na netu, tak jsem nenašel konkrétní specifikaci, že by ta nebo ona karta uměla CI+.
Odesláno 31. ledna 2012 13 let Mom odzkoušenu funkčnost modulu CI+ v TV jen s CI, tak nevidím důvod proč by to nemělo chodit i u této kombinace Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha
Odesláno 31. ledna 2012 13 let A jsi si jistý, že se jedná skutečně o staré CI? Myslím, že většina novějších TV (2010+) ma slot CI+, pouze to není nikde jasně uvedeno. Podle mě se jedná již o dost starou kartu, takže si s novými moduly nerozumí. Teď jsem narazil na to, že kolega řeší podobnou kombinaci zde: viewtopic.php?f=10&t=3857. Tedy já jsem se dostal dál, jdou mi alespoň nekódované stanice, ale DVBViewer nevidí CA modul.
Odesláno 31. ledna 2012 13 let Podle toho co jsem po internetu cetl, tak udajne moduly s CI+ nejsou uplne kompatibilni se sloty CI, takze u nekterych zarizeni to fungovat mozna muze, ale u jinich zase ne. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 19. února 2012 13 let Tak nevím, mně běhá Technisat Cablestar HD 2 s plnu UPC nabídkou bez problémů. Kupoval jsem ho loni na jaře, tedy i v Lica... a na podzim jsem kupoval novou TV s DVB-C tunerem a tedy i další kartu od Lica a vypadají úplně stejně, takže předpokládám, že jsou obě CI+
Odesláno 19. února 2012 13 let Nejde o to jak vypadaji vzhledove, ale co se skryva uvnitr, to zjistis v menu televizoru, mrkni se co to ukazuje za HW a SW. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 19. února 2012 13 let Takže i v PC i v TV je to stejné: HW: 3.2.1 SW: CNX-SECGRC-2.5.10 Jiná služba Jiná služba Komplet Bílá krabice Praha
Odesláno 19. února 2012 13 let Tak to bude modul bez CI+ viz. tema zde viewtopic.php?f=10&t=3891&start=20#p56683 Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.