Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník Retiree

Roro, nadělal jsi v tom pěkný guláš, ke své vlastní škodě. Multiplex 170,5 MHz je šestý v pořadíí, nikoli devátý, multiplex 9 je 250 MHz/6,9 kS/s. Tím jsi poněkud zviklal podezření, že ladíš blbě. Jinak, každý multiplex v síti UPC obsahuje informace /mj. i frekvence) o všech ostatních multiplexech v síti. Při použití vhodného programu postačí zadat pouze jednu platnou frekvenci, ostatní si program načte z prvního nalezeného muxu. TransEdit to umí, DVBV bohužel zatím ne. Nicméně, přeju hodně radosti...

Návštěvník Milav

Hlavně, že se to vyřešilo - přikládám nový ini soubor - jsou v něm tři různé ini (pro UPC, Karvinou a síť Karnevalu) - teď už by to, při použití jednoho z těch tří mělo fungovat každému. Ještě pro zopakování: stačí níže uvedený soubor jen zkopírovat do adresáře Transpoders v následujících cestách:

pro Win XP - C:\Documents and Settings\All Users\Data aplikací\CMUV\DVBViewer\Transponders

pro Visty - C:\ProgramData\CMUV\DVBViewer\Transponders

(případně totéž u dodávaného programu, ale místo DVBViewer je DVBViewerTE). Pak buď při skenování kanálů stačí vybrat v Transpoder list Kabel UPC (nebo Karvina_UPC nebo Karneval_UPC), nebo při prvním spuštění u průvodce vybrat totéž. Soubor Kabel UPC Cz.ini v tomto případě musíte zkopírovat před spuštěním průvodce. Při skenování zvolit Sken rozsahu. :P

http://rapidshare.com/files/214530515/Kabel_ini_UPC_CZ.rar

Návštěvník roro

Jaký používáte nastavení v dvbvieweru directx? Já tam mám cyberlink , mainconcept, microsoft mpeg2 a ffdshov(ale to mi nějak nereaguje) a pro h264 tam je opět cyberlink a core video avc. Tak by mě zajímalo s jakým nastavením dosahujete nejlepší kvality obrazu.

Návštěvník Milav

Já mám MPEG: Mainconcept MPEG-5, H.264 Mainconcept AVC/H264 (nebo DIVX H.264 z DivX 7) a Overlay mixer. FFdshow blbne, Cora avc mě moc nešlapalo (sekalo se to), fuguje i vše od Cyberlinku..

Návštěvník roro

Nepomohl by mi někdo s koupí dvbvieweru? Veškeré výdaje zaplatím v CZK. Nejlépe Praha nebo Teplice. Na posílání poštou kašlu, a převod banky je nekřesťansky drahý. Předem díky.

Nepomohl by mi někdo s koupí dvbvieweru? Veškeré výdaje zaplatím v CZK. Nejlépe Praha nebo Teplice. Na posílání poštou kašlu, a převod banky je nekřesťansky drahý. Předem díky.

A co PayPal a platební karta? Je to asi nejlevnější cesta a dá se použít k ledasčemu i později.

• Premium Profi
  • -
  • ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Standard, Vodafone TV Premium, CA modul
  • Hradec Králové
  • Speedtest
Návštěvník Milav

Nebo se zkus zeptat tady: http://www.sw.cz/podpora/ , mohli by to za mírný poplatek sehnat. Ale PayPal se Ti vyplatí i do budoucna. Zeptej se ve své bance (jde to bez problémů u Spořky nebo Ekarta pro internetové platby u Komerčky).

Návštěvník roro

Tomu lítání po bankach jsem se chtěl vyhnout. Kvůli jednorázové akci se mi do toho nechce jít. Je pro mě daleko jednodušší se z někým finančně vyrovnat a je to hned a bez průtahů. Z toho odkazu http://www.sw.cz/podpora/ mi odpověděli , že tento softvare není v jejich nabídce a pokud zjistí něco konkrétního, tak mě kontaktují. Takže zase asi nic.

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...