Odesláno 2. dubna 2009 16 let cus normalne jsem mu poslat doporucenej dopis s 15eu a zhruba do 4dnu prisel login na muj email.bez problemu neboj
Odesláno 5. dubna 2009 16 let Mám problém s tímto zařízením a to ten že nenadetekuje zapojený CA modul, takže můžu sledovat jen nekodovane kanaly Vyskoušel jsem již všechny možný verze DVBVieweru bez efektu, samotný program rozpozná akorát že je připojen CI modul, ale CAM již nedetekuje, modul v TV Sony 32W5500 bez problému funkční. Rady, nápady?
Odesláno 5. dubna 2009 16 let Máš modul s kartou v CI slotu správně zasunutý? Nemáš ho tam obráceně? Jinak asi jen reklamace...
Odesláno 16. dubna 2009 16 let Obráceně není, vyskoušel jsem to i v jiných PC (XP, Vista) stejný problém => reklamace
Odesláno 17. dubna 2009 16 let Takže vyreklamováno, sice sem je musel v obchodě dost dlouho přesvědčovat dokonce mi tvrdili že ani v TV s CI slotem mi to nebude fungovat nakonec mi to vyměnili za nový kus s bezproblémovou detekcí CAM.
Odesláno 1. července 2009 15 let tudle přímo ne ale rozjet tv kartu na 32b 2008 serveru je celkem oříšek, ale de to
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.