Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník PetrS

Používá tuto kartu někdo na pravidelné nahrávání? Jaká je chybovost - kolik nahrávek je nepoužitelných, kolik má chybu

Zkoušel někdo udělat blueray disk - spustitelný v klasickém přehrávači?

Návštěvník roro

Kdyby někdo chtěl , tak prodám tuto kartu i s modulem a DO 1x použitá za 50% současné ceny + poštovné. Koupil jsem to na zkoušku a už to nepotřebuji . Je to v originál balení, koupeno v Alza.

Návštěvník WARP
oříšek v čem?

bylo patrně myšleno že na w2008 nějak nikdo nepočítal že by sis tam dal TV kartu ovšem server 2008 je asi o 20% rychlejší než jehoVisty a hodně lidí si je přenastavilo na workstation

tuhle kartu sem přímo nezkoušel ale u DVB-T pinnaclu 2000 mi zabralo celkem dost času, než jsem jí rozběh, musí se nakopírovat knihovny a podpora TV tunerů z vist

Používá tuto kartu někdo na pravidelné nahrávání? Jaká je chybovost - kolik nahrávek je nepoužitelných, kolik má chybu

Zkoušel někdo udělat blueray disk - spustitelný v klasickém přehrávači?

u nahrávek v PAL chybovost nezaznamenávám ovšem u HD se to občas škubne a v HW to neni mám C2D E8400, 4GB RAM, 8800GTS

zdravím, mohl by mi někdo poradit jak naladím HD programy v dvbviewer a jěště proč když nainstalujo dvbviewer pro tak se mi neustale vypína a při nahravni mi to nahraje 15sekund

Návštěvník Milav

Na druhé stránce tohoto tématu máš kompletní ladění pro UPC na kartu Technisat, i s popisem, je aktualizované, včetně Novy HD a Novy sport HD:

http://www.upczone.cz/viewtopic.php?p=28391#28391

K druhému dotazu - vypadá to, že máš jen demo verzi, musíš pro plnou funkčnost DVBVieweru Pro mít placenou verzi, nebo používat Technisat DVBViewer TE2, ten je ke stažení tady (už obsahuje mojí češtinu):

http://www.technisat.com/indexdde8.html?nav=Downloads,en,33&pID=211

to mi moc nepomohlo ty hd programy nenaladím a ani tyto nemůžu naladit a mam dvbviewer te2 a tv samsung 2333HD to naladím

Euronews VOOM HD

CNBC Europe JimJam

TV Paprika Minimax / Animax

TV Deco Jetix / Jetix Max

AXN Nova HD

AXN Crime Nova Sport HD

AXN Scifi HBO HD

Zone Reality FilmBox HD

Zone Club

Zone Romantica

(TV NOE)

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...