Odesláno 19. února 2012 13 let jj zrovna jsem na to koukal, je možné, že nový CI+ by mi pomohl odstranit alespoň v TV problém s kostičkováním HD kanálů jednou za čas? je to dost otravné Jiná služba Jiná služba Komplet Bílá krabice Praha
Odesláno 19. února 2012 13 let Ne, to urcite neodstrani. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 15. března 2012 13 let A co by odstranilo? Jiná služba Jiná služba Komplet Bílá krabice Praha
Odesláno 15. března 2012 13 let Otazka je kde je problem, ale v modulu to urcite nebude, navic Technisat CableStar HD 2 s CI+ modulem nechodi. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 17. března 2012 13 let stejný problém mám v Samsung TV s tím modulem od Licy Jiná služba Jiná služba Komplet Bílá krabice Praha
Odesláno 18. března 2012 13 let Jaky stejny ? Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 20. března 2012 13 let jj zrovna jsem na to koukal, je možné, že nový CI+ by mi pomohl odstranit alespoň v TV problém s kostičkováním HD kanálů jednou za čas? je to dost otravné Jiná služba Jiná služba Komplet Bílá krabice Praha
Odesláno 21. března 2012 13 let dobrý den, mám tuto kartu v pc + conax modul + smart kartu, ale jdou mi jen nekodované programy, kodované ne. Používám Progdvb. myslíte, že je chyba v tom, že nevidím ve správci zařízení ten modul Conax ? Vidím tam jen tu tv kartu technisat.
Odesláno 21. března 2012 13 let Dobrý den Prosím vás netušíte někdo proč mi nejdou spustit placené kanály i když jsou naladěny ? V DVBViewer TE2 když kliknu na modul podmíněného přístupu tak se mi otevře okno jen na cca 3 sekundy a já nemám možnost cokoli kontrolovat či nastavit .
Odesláno 21. března 2012 13 let tak jsem zjistil ze modul od upc je CL+ a na kartě je jen CL tak pokud někdo víte zdali toto není ten problém tak dejte info . Dík
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.