Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

tak sem přišel na použitelný řešení pro 64bit visty SP1, 4GB a více ram:

1. stejným postupem jaký je uveden u mého prvního příspěvku snižte ram na 3096 a vyhledejte kanály.

2. přeinstalujte originální ovladač tímto http://rapidshare.com/files/192007613/Driver.rar

- je to 1.1.0.302 verze od skystar 2

3. zrušte omezení paměti a restartujet

již naladěné kanály by to mělo přehrávat v pořádku. Jelikož je ale ovladač od jiné karty, tak může být problém s laděním, takže pokud bude potřeba znova ladit, tak stačí jenom přeinstalovat ovladač na původní a zase zapnout omezení paměti

• po měsíci...

Mám problém a prosím o radu:

Mám Visty 64 Home + 4 GB paměti. Nainstaloval jsem verzi DVB-Viewer 4.5.1.29 a pak se mi pomocí Kabel UPC Cz.ini konečně podařilo vyladit všechny kanály UPC. Rozhlasové stanice jsou dokonce plně funkční. Z1, UPC Express a Nova Cinema jsou funkční částečně – ozývá se zvuk a pokud je nahraji, mohu je přehrát jinde – např. WM playerem. DVB-Viewer ovšem nezobrazuje ani vysílání, ani nepřehrává uložené soubory. Nikde jsem nenašel možnost změnit kodek nebo jakkoliv jinak změnit nastavení DVB-Vieweru abych viděl obraz.

Můžete mi, prosím, někdo poradit, co si počít?

Návštěvník Milav

Zkoušel jsi sáhnout nové ovladače (obsahují Mainconcept Decoder pro) pro Visty 64 a vyzkoušel jsi taky DVBviewer TE2 beta ? Obojí v sekci Download na technisatu: http://www.technisat.com/index7b97.html?nav=PC_products,en,76-211 . Jinak je možné, že zobrazení nefunguje právě kvůli kodeku, který nepodporuje Visty 64 - těžko se radí, já je nemám. Jen, že kodek v DVBvieweru TE + TE2 měnit nejde, to jde až v placené verzi DVBviewer Pro 4. Případně napiš přímo na podporu Technisatu na výše uvedených stránkách, reagují rychle...

Návštěvník Milav

Posílám také update ladicího ini souboru pro UPC - je v něm navíc nový mux s Barrandov HD a Německé stanice. Pro zopakování: stačí níže uvedený soubor jen zkopírovat do adresáře Transpoders v následujících cestách: pro Win XP - C:\Documents and Settings\All Users\Data aplikací\CMUV\DVBViewer\Transponders a pro Visty - C:\ProgramData\CMUV\DVBViewer\Transponders (případně totéž u dodávaného programu, ale místo DVBViewer je DVBViewerTE). Pak buď při skenování kanálů stačí vybrat v Transpoder list Kabel UPC, nebo při prvním spuštění u průvodce vybrat totéž. Soubor Kabel UPC Cz.ini v tomto případě musíte zkopírovat před spuštěním průvodce.

http://rapidshare.com/files/208758377/Kabel_UPC_Cz.ini

Velice děkuji za účinnou pomoc. Rada pomohla, jen - přestože mám Visty - adresář Transponders jsem našel C:\Users\AppData\Local\VirtualStore\ProgramData\CMUV\DVBViewer TE2\Transponders . Přesto mám stále problém: přes ujišťování od UPC, že mi vše zpřístupnili, zakódované kanély zůstávají zakódované... Poradí mi někdo?

Návštěvník Milav

Pokud máš ještě doma Handan s CI slotem (já mám 7000 HD), vyndej z PC modul včetně karty a zhruba 24 hod ho nech zastrčený v Handanu zapnutém! Měla by proběhnout aktualizace a aktivace karty. Já jí měl takhle 2 dny, než dostala aktualizaci - musel bys jí jinak nechat ve stále zapnutém PC. Pokud Ti totiž poslali refresh a měl jsi vypnuté PC, měl jsi smůlu...

Funguje vám někomu pod Vista 32bit nová verze 1.2? Mě to vždycky po spuštění programu komunikujícího s kartou spadne do modré na ovladači mtsbda.sys. Ve verzi 1.2 je ovladač verze 1.1.1.302; po vrácení na verzi 1.1 - ovladač 1.1.0.402 a opět funkční. Zkoušel jsem různé verze DVBVieweru s vymazáním hardware.ini, ale ve verzi 1.2 mám vždy modrou BSOD. :(

• Premium Profi
  • -
  • ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Standard, Vodafone TV Premium, CA modul
  • Hradec Králové
Návštěvník Barbucha

Zdravím, poprosil bych o radu. Nainstaloval jsem DBViewer TE2, pomoci menších úprav Kabel_UPC_Cz.ini se mi podařilo naladit vsechny kanály. Ovšem po chvíli sledováni se začne zasekávat zvuk a zastavovat obraz, až se vše úplně zastaví. Zkoušel jsem různé nastavení a nic nepomohlo.

Ještě doplním že DBViewer TE co byl na cd jsem nerozchodil a plná verze DBVieweru Pro 3.9.2 co sem sehnal na netu hází B2C2 MPEG2 error.

Dále jsem zkoušel ProgDVB6, ale v něm nefungují všechny kanály, ovšem problém se zaseknutím obrazu v něm není.

Ladim to už 3tí den a rád už bych v klidu sledovat TV.

Jeden postřech, určitě se vyplatí nechat Smart kartu zasunutou v CA modulu tak den a nic nezkoušet, protože po prvním dni kdy nešlo vůbec nic, tak druhý den jsem pomocí ProgDVB začal sledovat alespoň Z1 a občas na chvíli šly i kódované kanály a třetí den už šly i ty kódované

Moje PC WinXP prof. AMD Athlon XP 2700 1G RAM

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...