Přejít na obsah

Problém s DVR CV-6000 - problikavani obrazu

Doporučené příspěvky

Návštěvník josefd

Zdravím všechny,

již od prvního dne (tedy cca půl roku) mám drobný problém s DVR. Bohužel poslední dobou už mě to začíná štvát. Při sledování tv dochází jednou za cca 5 minut k drobnému probliknutí obrazu, je to jakoby došlo ke změně vysílání z 16:9 na 4:3, obraz se smrskne a opět vrátí do normálu. Nejvíce to dělají programy ČT. Na obyč CV-5000 to nikdy nedělalo. Při přehrávání z HDD taky problém není. Takže většinou dám program nahrávat a po 5 vteřinách si ho pustím a je pak vše OK. TV mám 50" SONY. V TV ale problém opravdu asi nebude protože jak píši při sledování ze záznamu se tento jev nevyskytuje. Setkal jste se s tím někdo? Nebo mám svůj přijímač reklamovat? Nejvíc mě štve, že přijdu o HDD se záznamy, které jsem ještě neviděl :-( Nevím jestli by technik UPC byl nakloněn tomu, pokud bych si HDD vyměnil :-)

Díky za odpovědi

Odkaz ke komentáři
https://www.techforum.cz/topic/1597-probl%C3%A9m-s-dvr-cv-6000-problikavani-obrazu/
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Katoda

Už se to tady několikrát řešilo (a nevyřešilo). Pár lidí, včetně mne tenhle jev u DVR taky zaznamenalo, jen tomu každý říká trošku jinak - někdo problikávání, někdo cukání a jiný zase zaškubnutí, ale jde o ten samý jev. Patrně nic jiného než výměna set-top boxu nepomůže a přát si, aby u toho nového se nevyskytl stejný problém, protože takových kousků, jak vidět je více. Potíž je, že to dělá u každého programu trošku jinak a v různých intervalech a i ty nejsou vždy pravidelné, takže to hned člověk nemusí zaregistrovat. Mě to např. u HBO cukne tak cca jednou za dvacet minut, ale jsou i situace, kdy to zacuká třeba třikrát v třímunutovém intervalu a to už dovede opravdu otrávit. Já taky většinu pořadů nahrávám, protože buď je nestíhám sledovat přímo nebo se navzájem kryjí, takže taky pak sleduji až nahraný záznam a tam to naštěstí nedělá. Takže problém je skutečně v Handanu 6000, ale asi jen v nějaké výrobní šarži.

Návštěvník josefd

Díky moc za zprávu.

Je to přesně jak píšeš, teď jsem koukal na zprávy a udělalo to asi jen 2x, občas to ale třeba na ČT24 bliká co minutu a to je k zbláznění :-(

Tak asi zkusím o dlouhých zimních večerech projet archiv a pak přijímač vyreklamuju.

Návštěvník Dola

Stejný problém řeším již cca 3/4 roku pokud mi pošleš email mohu poslat nahrané video chyby nebo škubání z fotoaparátu a můžem pak posoudit, zda se jedná o totéž .Mám SONY KDL32T3000 +handan CV-DVR6000 od UPC....handan již jednou vyměněn cukání zůstalo ..dále vyměněn kabel scart scart dodávaný s handanem za monstr cabel scart scart se zlacenými kontakty opět vše stejné. Takže...momentálně Televize na test v servisu..prý dají atest, zda to dělá televize či ne

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...