Odesláno 22. června 2004 20 let Zkousel sem ten vas hub, ale neuspesne. Sice sem zacatecnik co se tyce pouzivani DC++ ale pise mi to tam: You've got too few slots open, current slotsminimum is: 2; a ja nevim co to znamena
Odesláno 23. června 2004 20 let michale to znamená že si musíš votevřít víc slotů páč minimum je 2 vlez d nastavení ... sdílení.... a tam uplod slots a nastav si minimálně dva a mělo by to možná i ject
Odesláno 9. srpna 2004 20 let Jako jediný DC Hub ten Děčínský vydržel s obstojnou návštěvou, takže tu mám pro vás malé upozornění. Karneval mění IP v děčínském segmentu, takže od 22. srpna 2004 DC HUB poběží na IP 10.20.133.4
Odesláno 16. srpna 2004 20 let našel by se někdo ochotnej , kdo by založil hub v plzni ? Popř by sem ho mohl založit i já, karneval plánuju začátkem září
Odesláno 16. srpna 2004 20 let Pokud vim, zatim zadny plzensky hub nejede. Ale zajem zacina bejt slusnej. Ozvi se mi na pm, icq ci mail a zkusime to nejak vyresit.
Odesláno 16. srpna 2004 20 let Nefunguje aktive mod takze na multihub search muzem zapomenout. No nic rozbijem prasatka a tu stovku si priplatime...
Odesláno 16. srpna 2004 20 let Nefunguje aktive mod takze na multihub search muzem zapomenout Ten stejne nikdy poradne nefungoval uz v puvodnim DC klientovi, mozna proto ho ani DC++ a vetsina jeho modifikaci nepodporujou Stejne jako vetsina hub softu nema linkovani na multihub search
Odesláno 17. srpna 2004 20 let ještě sice nejsem karneval zákazník , ale mám dotaz : jste na dc activ nebo pasiv ??? Jestli pasiv tak potěž pámbůh
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.