Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník Fireball

U jistych stranek ano..byl sem registrovanej ..mel sem pevnou ip...znenadani me ji zmenily a po te sem musel pracne menit hesla nebo lepe receno aby me poslali nove hesla na e-mail....a potom to slapalo jako po masle... :lol:

• po měsíci...
Návštěvník piposek

No, poslední dva tři měsíce se mi mění IP skoro při každém restartu, takže měnit mac adresu už není potřeba... Jen jsem jednou dostal zabanovanou adresu, z které nešly odesílat emaily, tak jsem musel restartit znova...

Pánové vy nevíte co to je mac adresa? to je ale základní iformace pro připojení k internetu

MAC neboli meck adresa se nemění!! ta je na stálo!.

Mě se taky každou chvíli mění ip adresa.

Anonymous napsal:
Pánové vy nevíte co to je mac adresa? to je ale základní iformace pro připojení k internetu

MAC neboli meck adresa se nemění!! ta je na stálo!.

Mě se taky každou chvíli mění ip adresa.

MAC adresa (číslo síťového prvku) se dá změnit. :wink:

• Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brüx
  • po 5 týdnech...
Návštěvník JTR.

Pořidte si jako já pevnou IP, vřele "doporučuju". Minulý týden mi jí změnili a navíc bez jakýhokoliv upozornění - že mam novou IP mi napsali až když sem hlásil tech. problém (změna IP). Měnila se mi i loni (listopad 2008) a předtím ještě jednou takže služba na dvě věci. Mám na IP vázáno hodně věcí (ftp, remote desktop, tomcat, plním zabezpečený eshopy atd) a snažil sem se tedy vyhádat původní IP ať nemusim vše měnit. To nejde, sleva asi taky nejde (vždyť je to pouhých 200/měs a mění se jen 2x do roka tak kde je problém?) tak sem si alespoň zanadával tady 8) . Škoda že nedělám u nějakého mobilního operátora. To bych technikům změnil telefonní číslo a když by se divili že se jim nikdo nedovolá tak bych jim poslal mejla "nezlobte se, ale od minulého týdne máte nové telefonní číslo. " :D

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...