Odesláno 25. července 2009 15 let Rozumim, ale tohle podle me nesouvisi se zmenou IP, automaticke prihlaseni je zavisle na cookies, ne na IP. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 25. července 2009 15 let U jistych stranek ano..byl sem registrovanej ..mel sem pevnou ip...znenadani me ji zmenily a po te sem musel pracne menit hesla nebo lepe receno aby me poslali nove hesla na e-mail....a potom to slapalo jako po masle...
Odesláno 25. července 2009 15 let je to tak, při změně IP některý fóra vyžadujou novej login, ověřeno taky se mi jeden čas strašně měnila, teď už mám delší dobu 94.113.152.161... - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 18. září 2009 15 let Pokud chces zmenit IP, staci zmenit MAC adresu. V tvem pripade asi routeru. Vetsina standardnich routeru to umoznuje snadno v administraci...
Odesláno 20. září 2009 15 let No, poslední dva tři měsíce se mi mění IP skoro při každém restartu, takže měnit mac adresu už není potřeba... Jen jsem jednou dostal zabanovanou adresu, z které nešly odesílat emaily, tak jsem musel restartit znova...
Odesláno 23. září 2009 15 let Pánové vy nevíte co to je mac adresa? to je ale základní iformace pro připojení k internetu MAC neboli meck adresa se nemění!! ta je na stálo!. Mě se taky každou chvíli mění ip adresa.
Odesláno 23. září 2009 15 let Pánové vy nevíte co to je mac adresa? to je ale základní iformace pro připojení k internetu MAC neboli meck adresa se nemění!! ta je na stálo!. Mě se taky každou chvíli mění ip adresa. MAC adresa (číslo síťového prvku) se dá změnit. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 26. října 2009 15 let Pořidte si jako já pevnou IP, vřele "doporučuju". Minulý týden mi jí změnili a navíc bez jakýhokoliv upozornění - že mam novou IP mi napsali až když sem hlásil tech. problém (změna IP). Měnila se mi i loni (listopad 2008) a předtím ještě jednou takže služba na dvě věci. Mám na IP vázáno hodně věcí (ftp, remote desktop, tomcat, plním zabezpečený eshopy atd) a snažil sem se tedy vyhádat původní IP ať nemusim vše měnit. To nejde, sleva asi taky nejde (vždyť je to pouhých 200/měs a mění se jen 2x do roka tak kde je problém?) tak sem si alespoň zanadával tady . Škoda že nedělám u nějakého mobilního operátora. To bych technikům změnil telefonní číslo a když by se divili že se jim nikdo nedovolá tak bych jim poslal mejla "nezlobte se, ale od minulého týdne máte nové telefonní číslo. "
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.