Odesláno 2. listopadu 2008 16 let Ahoj, teď jsem něco hledal až jsem našel jednu zajímavou věcičku: http://www.abipbox.com/Default.aspx?Cat ... uctId=1018 Myslíte, že by to mohlo fungovat? Cl slot to snad má a DVB-C tuner taky
Odesláno 3. listopadu 2008 16 let Spíše bych uvažoval o AB IPBox 9000HD, protože má dva tunery. Při objednávání pozor tunery to má plugin, takže objednat správné Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha
Odesláno 3. listopadu 2008 16 let To už je vyřešené to jejich párování? Jsem myslel, že v současné době jede digitál jenom s přijímačema dodanýma přímo od UPC.
Odesláno 3. listopadu 2008 16 let Koukám, že jsi trochu zaspal. Od 1.10.2008 si můžeš koupit modul Conax s podporou párování (karta je součástí dodávky) a ten si pak dát do přístoje s DVB-C tunerem a CI slotem ... Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha
Odesláno 3. listopadu 2008 16 let Pokud změním u upc nabídku např na supreme potřebuju novou kartu nebo se to upd na dálku? Kolik karet mi prodají?
Odesláno 3. listopadu 2008 16 let vypadaji docela pekne. co teprve 910HD s moznosti HDD? Hlasi se nejakydobrovolnik na odzkouseni? Nebo nevite o nejakych recenzich?
Odesláno 3. listopadu 2008 16 let Jen pozor na české znaky v EPG. To že nám stačí anglicky nepomůže když je EPG v češtině a tak tam bude změť kdoví čeho....
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.