Přejít na obsah

Lisopad a nic nového-setrvalý stav

Doporučené příspěvky

Pardon za příspěvek off topic, ale už to chvilku sleduju a nedá mi to: tohle bylo ještě donedávna forum, kde se lidé vzájemně nenapadali a nenazývali idioty.... Proč jen mám pocit, že posledních pár dnů je tu zbytečně nějak dusno a hádavo :roll:

Výměna názorů je v pořádku, ale ten slovník a arogance k tomu... zbytečné :roll:

• Internet 150
  • -
  • TV Komfort
  • CA modul, modem Cisco 3208
  • Ostrava
Návštěvník piposek

To je jednoduché - když někdo začne stylem "meleš sračky," aniž by vůbec tušil něco o probíraném tématu, tak se nelze divit, že to vyvolá adekvátní reakci psanou "stejným jazykem." :(

Proc tu ale porad brecite,kdyz se vam to nelibi dejte vypaved,nebo uz sakra drzte huby.Porad se vam neco nelibi,ale mate to vsichni.Oni stejne nic poradnyho neudelaji nemaji proc,zakaznici pribyvaji,nac to resit.Vy jen jako tupy ovce porad melete dokola tady na netu,jdete jim to rict do prahy ne tady anonymne.

to XXX, tak dej vypoved, at nam tam UPC pusti neco noveho. :wink:

Jinak ted jsem zkoukl aktualni dil poradu UPC informuje a nic noveho co uz by zde nebylo znamo jsem se nedovedel.

A timto toto tema ukoncuji, protoze zdejsi diskuze je stejne uplne mimo, zbytek si reste formou soukromych zprav.

-ZAMCENO-

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...