Odesláno 3. listopadu 2008 16 let Mozna by nekdo dokazal poradit. Mam problem s prijmem TV UPC Standard na druhe, potazmo treti televizi. Situace ja takova: na "hlavni" TV je modul Conax s kartou a vsechny programy slapou ok (jen se ztratil Spice, ktery se ted tvari jako placeny?? - drive sel v poho) Na druhou TV jsem zapojil nyni nevyuzity Handan5000 - vsechny programy ok Ted jsem z nejakych duvodu zavedl kabel do dalsiho pokoje ke treti TV a Handan jsem premistil tam - jdou jen HBO, HBO2, HBO Comedy a Z1 - vsechny dasli kanaly hlasi signal nedostupny (zkousel jsem Handana naladit rucne i automaticky - pri ladeni to vsechny programy najde, ale posleze zobrazuje jen ty uvedene). Kde je tedy problem? Handan u TV2 jde a u TV3 ne. Samozrejme analog bezi ok u vsech TV. Zasuvku mam od technika UPC udelanou tak, ze jeden kabel od ni vede k TV1, k TV2 a TV3 mam rozbok. Kabel 500 Mb/s - Komfort 2x CA modul, Compal black Praha
Odesláno 4. listopadu 2008 16 let Podle mě to vypadá na slabý signál - doporučil bych širokopásmový zesilovač před rozbočovač, já to takhle mám rozvedené doma a šlape to bez problémů...
Odesláno 4. listopadu 2008 16 let Jakou uroven signalu to ukazuje u tech kanalu (muxu) co nejedou ? Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 4. listopadu 2008 16 let Autor Uroven signalu je 52-54%, to je asi malo, co? Kvalita signalu 99%... Kabel 500 Mb/s - Komfort 2x CA modul, Compal black Praha
Odesláno 4. listopadu 2008 16 let To je opravdu málo, u TV 1 a 2 to ukazuje asi víc, že? Mělo by být alespoň kolem 90%...
Odesláno 4. listopadu 2008 16 let Je to celkem malo, ale pokud je kvalita 99%, tak by to jet melo. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 4. listopadu 2008 16 let Jenže já před použitím zesilovače měl signál kolem 65-70% (koax k TV cca 20m) a měl jsem podobné problémy - některé muxy jsem vůbec nechytil. Po zapnutí zesilovače všechno jede (signál 97-99%, kvalita okolo 98-100%).
Odesláno 4. listopadu 2008 16 let Autor Diky chlapi za postrehy. Ja holt ten handan hodim do skrine a TV pojede na analog Kabel 500 Mb/s - Komfort 2x CA modul, Compal black Praha
Odesláno 4. listopadu 2008 16 let Přece jen bych Ti doporučil ten zesilovač (resp. Aktivní rozbočovač) není tak drahý a funguje - mám tenhle: http://www.ivo-pt.cz/ant%C3%A9nn%C3%AD-rozbo%C4%8Dova%C4%8D-aktivn%C3%AD-i100-i151.htm
Odesláno 5. listopadu 2008 16 let Autor objednano, tak snad pomuze, kabel ma 15m... Kabel 500 Mb/s - Komfort 2x CA modul, Compal black Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.