Přejít na obsah

Settop box DVB-C

Doporučené příspěvky

Návštěvník roro

Vzhledem k žalostnému stavu nabídek boxů pro kabelovou televizi jsem založil toto nové téma , kde by chtělo monitorovat, co lze na naěm trhu vlastně pořídit a za jaké peníze. Takže začnu tím, že objednat lze v zahraničí. Tento způsob ne každý preferuje a obrací se tím pádem k našim obchodníkům. Provedl jsem malou sondu na našem trhu a zde uvádím výsledky.

1. Technisat Digicoder - dodavatel firma Omko Brno - testuje se , na trh by měl přijít patrně před Vánoci cena zatím neurčena, lze spekulovat asi něco kolem 15 tis. Kč

2. AB IP 9000HD - dodavatel firma Omko Brno - je ihned k mání , nutno přikoupit samostatný tuner DVB-C v ceně 1990 Kč, cena přístruje 15 560 Kč. Funkčnost s modulem Technicrypt nepotvrdili, ale ani nevyloučili. Nutno odzkoušet.

3.AB IP 900 HD - dodavatel i situace stejná jako u modelu 9000 HD. Cena 9980 Kč + tuner 1990 Kč.

4. Vantage VT-HD 7100 C - dodavatel firma Antenex Praha . Lze dodat na objednání při vyšším počtu kusů - cena nebyla sdělena. Spolupráce s modulem CI neověřena.

A to je tak asi všechno mimo Handanu ve všech provedeních a Technisatu Digit MF 4 - K.

Od ostatních dodavatelů včetně Topfieldu jsou vyjádření negativní ( není zájem od kupujících, nevozíme. Až bude, možná dovezeme.).

Pokud má někdo nějaké jiné poznatky, prosím o jejich uveřejnění.

Odkaz ke komentáři
https://www.techforum.cz/topic/1609-settop-box-dvb-c/
Sdílet na ostatní stránky

A když nechci Set top box?

Varianta Sony, zatím jsem mezi prodávanými modely nenašel žádný bez DVB-T.

Varianta Philips, tady se nevyznám - některý model má a jiný nemá DVB-T.

Třeba mi poradíte další varianty, že by třeba Loewe?

Odkaz ke komentáři
https://www.techforum.cz/topic/1609-settop-box-dvb-c/#findComment-23801

roro to co děláš je chválihodné, ale chtělo by to rzdělit do kategorií. Klasika jen STB, STB s DVR, s DVR a HD.

Na rozdíl od mnohých jsem dvpou TV 40W4000 a 32W4000 testoval vedle sebe stb H 6000, 7000HDF a modul. Mám 3 TV tak proto tyhle 3. Vzhledem k tomu, že považuji za standard obreaz z TV s modulem, tak v porovnání Han. 6000 je trochu obrazově horší (pouze scart) H7000 je naprosto obrazově stejná s obrazem z TV z modulu. Stejně jde o to, žre více než 1080i z nich nedostanete. pokud někdo chce upscaling na 1080p pak je to ONKYO , ale díky profi procesoru na upscal. je cena od 70K do 150K. Jinak ani u jednoho Handanu vyjma 5000 nepozoruji žádné problémy. Zatím se testuje Technisat Digicorder 2 HD tam je potvrzeno, že s modulem CAS7 funguje, ale zatím nikdo neviděl obraz. a HDD 160Gb je tak akorát na prd a 19K za to samé s HDD 500Gb je asi trochu moc. A tompodstatné je mít dobrý signál jinak nepomůže nic.

Odkaz ke komentáři
https://www.techforum.cz/topic/1609-settop-box-dvb-c/#findComment-23805

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...