Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

Ahoj lidi, mam nedavno zarizenej net od Karnevalu a zajimalo by me proc mi jede stahovani z DC tak neskutecne pomalu. Jede mi to tak kolem 10KB/sec. Co muzu udelat pro to, abych mohl sosat "vysokorychlostne"? Omlouvam se pokud je to trapny dotaz, ale jsem z toho docela zoufalej. Za jakykoliv poznatek budu rad.

Ivoun

Odesláno

Jediny co me napada, ze mas to DC nejak spatne nastaveny, podle tve IP mas neverejnou IP adresu, takze v DC musim byt jako passiv, dal se koukni jestli nemas zapnutou funkci omezovani rychlosti pro stahovani.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno

Tvuj download zavisi na moznostech uploadu toho od koho tahas, skus se kousnout na nekoho na LAN (T1) nebo (T3) a uvidis jak to bude svistet.

Podivej se sem, je tu skoro vse o DC++ : http://prolamy.wz.cz/

:D

Odesláno

Dekuji za rady. To ja vim, ze zalezi od koho stahuju, ale opravdu se mi nepodarilo najit nikoho od koho by to frcelo. Je fakt, ze jsem nevedel o tom pasivnim modu, tudiz okamzite zadam o svoji vlastni IP adresu. Pak uz budu moci sosat od vsech a to by bylo, abych nenasel nejakyho uzivatele od kteryho to jede, tak jak ma. :D

Odesláno

mam ten samej problem. Odeme se sosa tak tech 15-18, ale ja porad 7 max. Ted zrovna 1,09. Zajimave je, ze treba na SoulSeeku to jede 15 v pohode.

Odesláno

1. Možná prostě nemáš štěstí na lidi. Já teď taky sosám jenom na 5 kB/s.

2. Když o tebe někdo stahuje, tak se ti zpomaluje download (už se to tady řešilo). Pokud používáš CZDC++, tak si v nastaveních (Adavanced) zaškrtni Use small send buffers. Mělo by to pomoct.

Odesláno
2. Když o tebe někdo stahuje, tak se ti zpomaluje download (už se to tady řešilo). Pokud používáš CZDC++, tak si v nastaveních (Adavanced) zaškrtni Use small send buffers. Mělo by to pomoct.

Melo ale nejak to ani na Karnevalacky ani na UPC lince (oboji stejna technologie) nechodi, 100% funguje omezit upload :wink:

Odesláno
1. Možná prostě nemáš štěstí na lidi. Já teď taky sosám jenom na 5 kB/s.

¨

Samozrejme tohle vsechno vim, nejsem zas takova Lama :) Nicmene to nemeni nic na tom, ze je to tak, jak jsem uz napsala

Odesláno

Moje zkusenost je, ze nejrychleji stahuji pokud jsem na hubu v severskych zemich (FIN, NOR, DAN) tady u nas a POL a HUN ma kazdej druhej bud pomalou linku, nebo NET LIMITER a pod. :evil:

Odesláno

Docela podstatnej vliv na to taky ma verejna IP adresa (nemyslim primo na rychlost stahovani), protoze pokud ji nemas, tak mas k dispozici data jen od Aktivnich uzivatelu a ti jsou vetsinou dost vitizeni. S verejnou IP mas k dispozici odhadem az 2x tolik souboru.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague