Přejít na obsah

Router D-Link DI-524UP

Doporučené příspěvky

Návštěvník ferdys

Mám následující problém. Připojím router přesným postupem dle manuálu a když pustím konfiguraci z CD, vždy jen při prohledávání zařízení naskočí okno "Zařízení nepřipojeno"... Dál jsem se nikdy nedostal. Ani 192.168.0.1 v exploreru nefunguje ..modem přidělí síťové kartě IP adresu v pořádku, ale na modem nejde z řádky ani ping. Zkusil jsem tedy připojit k routeru notebook a připojení proběhlo okamžitě a bez problémů.

Na stolním kompu jsem deaktivoval firewally, ale zřejmě něco dalšího blokuje komunikaci směrem do routeru a já už si nevím rady. Bez routeru s připojením nemám žádný problém. Může někdo poradit nebo nasměrovat na něco jiného než na kompletní reinstalaci XPéček..?

Předem díky ...

Odkaz ke komentáři
https://www.techforum.cz/topic/1613-router-d-link-di-524up/
Sdílet na ostatní stránky

Myslím, že ano ... už jsem to rozběhal ....na jedinné ze tří eth karet co mám v kompu ... původní hlásí stále "zařízení nenalezeno" , interní hlásí "chyba ethernetového připojení ..." a třetí, kterou byl doposud připojen druhý komp zafungovala ... nevím čím mohou být blokované jsem rád, že "zatím" nemusím reinstalovat .....a jdu nastavovat Firewall ....

Odkaz ke komentáři
https://www.techforum.cz/topic/1613-router-d-link-di-524up/#findComment-23899
Sdílet na ostatní stránky

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...