Návštěvník Luger Odesláno 10. listopadu 2008 Sdílet Odesláno 10. listopadu 2008 Narazil jsem na problémek - MTV Dance nejde zvuk, MTV 2 nejde obraz vše ostatní funguje, přes Handana 5000 taky funguje. máte někdo podobný problém ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
homberg Odesláno 10. listopadu 2008 Sdílet Odesláno 10. listopadu 2008 vsechny MTV me jedou ok... Citovat Kabel 500 Mb/s - Komfort 2x CA modul, Compal black Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 11. listopadu 2008 Sdílet Odesláno 11. listopadu 2008 přes modul nejde zvuk MTV Dance a MTV2 nejde obraz, přes Handana7000 nejde zvuk u MTV Evrope Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník gameguru Odesláno 11. listopadu 2008 Sdílet Odesláno 11. listopadu 2008 Jo, jsem na tom stejně. Už jsem to tu jednou psal se zvukem MTV Dance, pak se to "opravilo" a po krátké době je to opět v ..., ale ještě víc než bylo. Dle info z firmy Lica to vidím na problém u UPC obecně s vysíláním MTV. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Luger Odesláno 11. listopadu 2008 Sdílet Odesláno 11. listopadu 2008 homberg - a jedeš přes STB nebo CA modul s Conax kartou v TV ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Luger Odesláno 11. listopadu 2008 Sdílet Odesláno 11. listopadu 2008 Buď opravilo UPC nebo MTV, nebo pomohlo vyndání modulu i karty z něj na cca hodinu. Pak karta zpět do modulu, modul do TV a momentálně vše jede jak má. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 11. listopadu 2008 Sdílet Odesláno 11. listopadu 2008 to je zajímavé mně to vše přes modul makalo a maká MZV bylo a je OK. To asi pomohlo to vypnutí modulu????????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
homberg Odesláno 11. listopadu 2008 Sdílet Odesláno 11. listopadu 2008 pres modul Lyca - OK Habdan5000 - OK Citovat Kabel 500 Mb/s - Komfort 2x CA modul, Compal black Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Luger Odesláno 11. listopadu 2008 Sdílet Odesláno 11. listopadu 2008 Těžko říct čím to bylo, bohužel před vytažením modulu jsem to nezkoušel zapnout takže netuším jestli to mezi tím nebylo "opraveno". v každém případě je divné, že jde jen o dva programy, každý se projevuje jinak a nejsem sám co tím trpí / trpěl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník gameguru Odesláno 11. listopadu 2008 Sdílet Odesláno 11. listopadu 2008 Nevím kde došlo ke změně, ale oba zmiňované programy začaly fungovat dnes dopoledne z pohledu uživatele zcela sami od sebe. Žádnou kartu ani modul jsem z tv nevyndaval ani nedělal nějaké jiné činosti s příjmačem než obvykle. Vídim to opět na bordel v UPC. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.