Odesláno 15. listopadu 2008 16 let Mám tenhle problém.Všechny programy jedou normálně pouze u ČT 2 mi nejde zvuk. Jak něco zmáčknu na dálce tak zamrzne STB. Všechny programy fungují normálně. nevíte někdo čím by to mohlo být a poslední dotaz, kde se vypíná u toho krámu Handan 5OOO AC3 zvuk. Díky za každou radu.
Odesláno 15. listopadu 2008 16 let Poraďte alespoň, kde se u toho krámu Handan 5OOO vypíná AC3 zvuk. Já prolezl celé menu a nikde to nemůžu najít.
Odesláno 15. listopadu 2008 16 let Tam kde prepinas jazykovy verze, pres ovladac, ikonka s repro a otaznikem. A jinak, Handan 5OOO (petka a tri óčka) neznam, je to 5000 (pet tisic)
Odesláno 15. listopadu 2008 16 let Že by Uživatelské nastavení - TV výstup - Dolby Digital - Vypnuto Jinak u ČT 2 nevysílají AC3 Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha
Odesláno 16. listopadu 2008 16 let Mám tenhle problém.Všechny programy jedou normálně pouze u ČT 2 mi nejde zvuk. Jak něco zmáčknu na dálce tak zamrzne STB. Smaz a znovu nalad vsechny kanaly. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.