Návštěvník roro Odesláno 17. listopadu 2008 Sdílet Odesláno 17. listopadu 2008 Zvuk vysílaný u HBO a jiných kanálů, který je oznamován znělkou Dolby Digital vysílá 5.1, nebo 2.0. Mně to pořád identifikuje jako 2.0. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Luger Odesláno 17. listopadu 2008 Sdílet Odesláno 17. listopadu 2008 Je to jak kdy a jak u čeho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 18. listopadu 2008 Sdílet Odesláno 18. listopadu 2008 musí se na STB taky navolit správný zvukový stream Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník roro Odesláno 19. listopadu 2008 Sdílet Odesláno 19. listopadu 2008 Myslel jsem to asi takhle: Nahraju film, který je avizovaný v AC3, a v počítači v programu media info mi to řekne, že tam je originální zvuk AC3 - 5.1(většinou anglicky), dabing AC3 - 2.0 česky a popřípadě titulky. Tím jsem chtěl rozpoutat debatu na téma, jestli vysílají vůbec někdy AC3 v češtině 5.1. Možná tak akorát u českých filmů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.