Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

Na mojí Bravii s CA modulem zmizel program HBO HD a Filmbox HD. Bravii mám nastavenou na automatickou aktualizaci vysíláčů. Ať ladím jak ladím, nemůžu teď tyto kanály naladit. Máte to také?

Odesláno

Dnes ráno mi také zmizely :cry:

Odesláno

Praha Řepy - Bravia + CAM normálně vše jede.

Odesláno

Ještě doplňuji, že mi zmizeli jak z televize Sony (s modulem CONAX), tak po novém ladění i z DVR.

Odesláno

Další upřesnění. Po novém naladění DVR se mi oba programy zobrazily mezi rozhlasovými stanicemi.

Odesláno

Já mám ten samý problém. Televize Bravia 40W4500 s CA modulem, oba programy zmizely, nově je nenaladím. U DVR boxu je mám také po opětovném naladění mezi rozhlasovými. Lokalita Kolín.

Odesláno

Už je to v pořádku, HBO HD přejmenovali na HBO HD CZECH. Kvůli takový blbině nejdou dva programy celý den :(

Odesláno

tomu nějak nerozumím (také jedu přes modul) Také u mne zmizely a spustil jsem ladění a znovu se naladily, ale nikde změnu názvu nevidím. Jen pro přehled u Sapreme kolik máte celkem programů bez rezervy? Předem děkuji za info

Odesláno

No vidíte a mě to jelo celý den bez problémů :)

Odesláno
tomu nějak nerozumím (také jedu přes modul) Také u mne zmizely a spustil jsem ladění a znovu se naladily, ale nikde změnu názvu nevidím. Jen pro přehled u Sapreme kolik máte celkem programů bez rezervy? Předem děkuji za info

Supreme - celkem 75 a 6 rezerva

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague