Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

Už mi také oba programy fungují, jen jsem musel na Bravii spustit ladění. Třeba se někdo při změně názvu uklep a proto to nešlo.

Odesláno

Ja mam stale HBO HD jako "HBO HD". Za to Filmbox HD se jmenuje uz nekolik tydnu "Filmox HD"

Odesláno

Já mám po opětovném naladění na Bravii název HBO HD Czech. U Filmboxu HD je název nezměněn.

Odesláno
HBO HD Czech

To bude spis chyba, melo by tam byt HBO HD.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno

tomus

na EPG je napsáno s CZECH ale na screenu je normálně HBO HD. Je zajímavé na modulu to vypadlo a musel jsem ladit 3x a na H 7000 HD to běželo a běží beze změny. "Ja neponimaju".

Odesláno

Hlavně to je podle mě nějaký regionální problém - škoda že nepíšete vždycky u těhle závad kde přijímáte signál.....

Odesláno

U digitalu je to vzdy celorepublikovy.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Brno
Odesláno

Tomu nevěřím, v době kdy si lidé tady stěžovali že jim to nejde, mě a třeba rodičům co bydlí o ulici vedle všechno šlapalo. To že vypadne nějaký "zesilovač, přenašeč apod" jen v nějaké lokalitě, ulici, baráku, bytu považuju za "normální" a pak se netýká všech. Každou chvilku je na jejich lince "onlouváme se zákazníkům z lokality xxx za výpadek xxx, na odstranění závady se pracuje"

A těžko tady identifikujeme jestli jde o celoplošný problém, když lidi nenapíšou v jaké lokalitě co nejde.

Odesláno

Ja mluvim o problemech tykajicich se tohoto temata,

pochopitelne pokud nekomu prekopnou kabel, vypadne napajeni, nebo je rusen nejaky multiplex, tak je jasne ze je to lokalni.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Brno
Odesláno

No vždyť já také :)

Toto téma - několika lidem nešlo HBO, všem ostatním normálně fungovalo. Takže nemohlo jít o celoplošný problém :)

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague