Odesláno 23. listopadu 2008 16 let Po cca. 2měs. používání kabelu se mně v sobotu ráno rozjel jen obraz a zvuk nikde a ta bych se rád zeptal zda tu někdo mněl taky takové problémy. Případně prosím o doporučení kabelu jak koupit a mít pokoj TV je TOSHIBA 40XF356DG Díky
Odesláno 24. listopadu 2008 16 let mám také tv toshiba 32pg3000 a stejné problémy, při minulém sw 7000 jsem byl nucel zapojit zvuk analog, je nutné v menů tv vybrat zvuk na hdmi jako automat, kabel jsem koupil asi v ceně 1000 kč, diametrální rozdíl v barvách,po aktualizaci sw už zvuk nezlobí,ještě pomohl hdmi 2, na hdmi1 nejde nastavit zvuk.
Odesláno 24. listopadu 2008 16 let Take mam Handan 7000 a s TV LG 32PG6000 chodi pres dodavany HDMI kabel vse bez problemu. Opravdu je takovy rozdil v obraze pri pouziti drazsiho kabelu???
Odesláno 24. listopadu 2008 16 let Nejak nechapu jak by ruzne kabely mohly zpusobit jinou barevnost. Prenaseji digitalni signal a ten je na vystupu stejny jako na vstupu. Pokud by prece jen doslo k ruseni, pripradne by nestihal prenaset, tak obraz bude kostickovat. Ale rozhodne to nebude mit zadny vliv na barevnost. Takze u vyberu kabelu staci aby zvladal prenaset data dostatecne rychle coz zvladne 95% kabelu za 200,- (pri delce okolo 2m).
Odesláno 24. listopadu 2008 16 let já taky nevěřil zkus to barvy jsou sytější, lepší kontrast u mě to funguje
Odesláno 24. listopadu 2008 16 let bohužel je to s kabely tak. a rozdíly jsou na mé TV nešlo s originálem od Handanu spustit nic jen černá obrazovka. Se Soňáckým to běželo. I na jiných forech o tom píší a hodnotí kabely podle obrazu na TV. Oni jsou mezi nimi rozdíly jak v kat 1a 2 tak i v tom na co jsou certyfikovány. 1.2 a 1.3 a nebo b jsou už dost viditelné rozdíly. Půjčte si někdo Altonu nebo referenční Diamond HD + a porovnejte s s kabelem za 200 CZK.
Odesláno 24. listopadu 2008 16 let No me hlava nebere to, ze pisete o dodavenem HDMI kabelu - vy jste vsicni nejaky k STB dostali? Ja pouzivam svuj vlastni , ale jestli k STB mel byt pribaleny kabel, tak uz me to UPC fakt se*e
Odesláno 24. listopadu 2008 16 let Ja u Handanu 7000 HDMI kabel mel. Dokoce je to nejaky s pozlacenymi konektoy. Jaka je jeho kvalita, nevim. Ale TV s STB nema zadny problem.
Odesláno 24. listopadu 2008 16 let Handan CV-7000 od UPC se dodava vcetne HDMI kabelu. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.