Návštěvník nivico Odesláno 24. listopadu 2008 Sdílet Odesláno 24. listopadu 2008 Zdravím všechny vespolek a nadhazuji ,alespoň pro mne jednu záhadu. Jsem z Příbrami , do nedávna jsem měl Internet Extreme za 1600 kč, po ohlášení tarifů 10M A 20M jsem požádal o přeměnu na 10 M za 500 , bylo mně vyhověno k mé spokojenosti. Jak už tu bylo mnohokrát psáno internet od 17,oo hod. mi také nejede , ani Torrenty, ani nic. Internet mám připojen přes router ZyXEL P-334U stolní počítač a přes Wifi notebook. Ale co je zvláštní , že notebook jede na internetu i po 17, 00 hod. jako by se nic nedělo ??. Co za tím vězí, že stolní PC se k netu po 17,00 nepřipojí , ale notebook vesele ano, a ani nemá jakékoliv problémy se stahováním na torrentech, ani jinak. Díky všem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 24. listopadu 2008 Sdílet Odesláno 24. listopadu 2008 Omezovany jsou jen P2P site, zbytek by mel fungovat, problem bude spis nekde u Vas, ale je to fakt divny. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 24. listopadu 2008 Sdílet Odesláno 24. listopadu 2008 maxcpe... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.