Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

OD 21.1.2009 to funguje jak to má fungovat 6Mb/s 256Kb/s. Jde vám to taky tak jako mě??

Odesláno

A opět jsme tam,kde jsme byli. Od začátku ledna se opravdu zvýšila rychlost (v mém případě z 2mbit/download, na 4mbit/500download,ale teď to zas jede jen 1mbit/125download.Hlavně že jsem od UPC dostal chlubivý mejl "zvýšili jsme rychlost internetu" a jak jsou nejlepším poskytovatelem, jen tak dál!

Odesláno
A opět jsme tam,kde jsme byli. Od začátku ledna se opravdu zvýšila rychlost (v mém případě z 2mbit/download, na 4mbit/500download,ale teď to zas jede jen 1mbit/125download.Hlavně že jsem od UPC dostal chlubivý mejl "zvýšili jsme rychlost internetu" a jak jsou nejlepším poskytovatelem, jen tak dál!

UPC proto aby pokryla sit vetsimi rychlostmi (ikdyz na to ta sit nema a s upgradem se nepretrhnou) tak dava stridave zvysene a snizene rychlosti zakaznikum v lokalitach. Je to prosta matematika, nekomu snizim na polovinu, nekomu zvysim. A tak porad dokola, ja jsem ted na te lepsi strane.. :-) Doufam, ze tam zustanu, no uvidime..

Odesláno

UPC si snad dělá novou trdel nebo co??? už zase mám rychlost 2048kb/s 110kb/s

kdybi aspoň měli bez platnou telefonní linku tak jim tak okamžitě zavolám!!!!

ještě včera to jelo jak to má jest podle plánu 6Mb/s 256Kb/s. UPC neserte mě sakra mě utíkají data na www.rapidshare.com kdo mi to zaplatí asi vy šmejdi.

Odesláno
UPC si snad dělá novou trdel nebo co??? už zase mám rychlost 2048kb/s 110kb/s

kdybi aspoň měli bez platnou telefonní linku tak jim tak okamžitě zavolám!!!!

ještě včera to jelo jak to má jest podle plánu 6Mb/s 256Kb/s. UPC neserte mě sakra mě utíkají data na www.rapidshare.com kdo mi to zaplatí asi vy šmejdi.

Stejně máš na rs.com limit 80GB / měsíc (pokud nejsi starším zákazníkem).

Tj. 2.66GB / den a naspořit si můžeš maximálně 12GB / den, což stáhneš i s 2Mbitem za jeden den, dokonce necelej.

Jestli ale používáš balíčky TrafficShare, tak tvoje rozhořčení chápu (ale i tak to prostě zvládneš během toho měsíce postahovat, prtž přes rs.com můžeš stáhnout za měsíc tuším maximálně 500GB).

Odesláno

Já mám 10GB na den.

ale neboj poradím ti zadarmo http://www.share-rapid.cz to je pohodoví servr 1GB za 0,5kč

900kč = 1800GB

Odesláno

Pěkné, jenže v porovnání s rapidem je tam toho tak jedna miliontina... :D

• Basic
  • -
  • -
  • Compal CH7465
  • Brno-Ponava
Odesláno

Asi začnu uvažovat o nové poskytovateli.Rychlost 800kb/s-1Mbit není žádná sláva,je to jako z doby počátku internetu.Od rána (8h),se mi podařilo stáhnout nějakých 1,2GB a to mi to ještě tak 1x za 5-10minut vypadne tak na minutu úplně! :twisted:

Odesláno

Nejlepší ještě na tom je,že ty problémy jsou už od listopadu 08 a když napíšu tuto věc přes jejich kontakt formulář, za 2-3 dny přijde odpověď,že to předávají technikům a ty vždy zavolají, až když to jede jak má!

Odesláno
Asi začnu uvažovat o nové poskytovateli.Rychlost 800kb/s-1Mbit není žádná sláva,je to jako z doby počátku internetu.Od rána (8h),se mi podařilo stáhnout nějakých 1,2GB a to mi to ještě tak 1x za 5-10minut vypadne tak na minutu úplně! :twisted:

Dobře ti tak.

Stejně stahuješ nelegální data.

Jdi jinam. Já budu jen rád.

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague