Přejít na obsah

Karty

Návštěvník alandelon

Doporučené příspěvky

alandelon, V roce 2009 se krade podstatně více než v roce 1979. Mohu nabídnout statistické údaje. Navíc v ¨tomto roce se tr.č spojená s majetkem již v některých regionech zvedla až o 500%. Já jsem pro aby v téhle oblasti UPC postupovalo daleko tvrději a je jen dobře, že bez spárovaně karty jde jen 1 program. Totiž kdo si chce koupit který koli Hndan tak si ho u Lici koupí a dostane ho i s kartou samozřejmě poté co si Lica ověří, že má u UPC patřičnou nabídku. Pokud chcete kartu tak zavolejte UPC nebo Lice a pokud ověří výrobní číslo, že se nejdná o kradený STB tak Vám určitě kartu zašle.

Odkaz ke komentáři
https://www.techforum.cz/topic/1645-karty/page/4/#findComment-27431
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník alandelon
alandelon, V roce 2009 se krade podstatně více než v roce 1979. Mohu nabídnout statistické údaje. Navíc v ¨tomto roce se tr.č spojená s majetkem již v některých regionech zvedla až o 500%. Já jsem pro aby v téhle oblasti UPC postupovalo daleko tvrději a je jen dobře, že bez spárovaně karty jde jen 1 program. Totiž kdo si chce koupit který koli Hndan tak si ho u Lici koupí a dostane ho i s kartou samozřejmě poté co si Lica ověří, že má u UPC patřičnou nabídku. Pokud chcete kartu tak zavolejte UPC nebo Lice a pokud ověří výrobní číslo, že se nejdná o kradený STB tak Vám určitě kartu zašle.

Vážený anonyme,Vy o koze já o voze.Ale i tak děkujeme za příspěvek.

Odkaz ke komentáři
https://www.techforum.cz/topic/1645-karty/page/4/#findComment-27432

Návštěvník dan1
Pokud chcete kartu tak zavolejte UPC nebo Lice a pokud ověří výrobní číslo, že se nejdná o kradený STB tak Vám určitě kartu zašle.

Krasavče, máte silně zkreslené představy o tom, jak to u vás v UPC chodí:

Do UPC kvůli kartě volám a píšu od začátku prosince (3x mail/web formulář, 3x tel.), do Licy to bylo zatím 2x mail a 1x telefonát.

Celé tři měsíce jsem pouze narážel na odpor (nelze, neumíme, nevíme). V lepším případě na plané sliby (bude nový firmware,...)

Tento týden se cosi zlomilo - někdo v UPC asi začal být silně zvědavý jaký je původ těchto STB - a jak UPC (telefonáty), tak Lica (maily) má enormní zájem o sériové čislo mého STB :-)

To jsem jim řekl, takže nyní už vím, že se nejedná o STB, který by byl ukradený zákazníkovi UPC (nebo nevrácený zákazníkem) a jsem zvědavý s jakou další historkou (proč nejde STB aktivovat) UPC přijde...

Lica zatím oznámila, že žádný nový firmware nebude a jako bonus přidala vousatou Gatesovu hlášku - "it's not bug, it's a feature"

Odkaz ke komentáři
https://www.techforum.cz/topic/1645-karty/page/4/#findComment-27434

To byla moje reakce na oslovení nikoho tady neoslovuji různými imperativy a nepřeji si aby i n¨ěkdo takto oslovoval mne.

Dále jsem zákazníkem UPC ud samého začátku a jdyž přišly problémy, tak jsem je dokázal vyřešit. Dnes mám od UPC kompletně všechny služby a jsem spokojen. Samozřejmě, že bybych byl raději kdyby rychleji zaváděli programy zejména HD. a klidněě bych si za ně i připlatil. Ale momentálně nemám jiné řešení a pomých zkušenostech se satelitním sytémem od Technisatu za 19K už mi sat nesmí ani přes práh. Zatím mám na vybranou 5 druhů signálu a stačí i to. Chudé programové DVB-T není pro mne. Když jsem bydlel ve Státech tak jsem měl taky základní nabídku za ccqa 17 USD a když jsem chtěl více tak jsem mohl za cca 50 USD mít toho cca 54 kanálů. Jsem zvyklý na to, že za vše se musí platit a jen já se mohu rozhodnout zda to přijmu a nebo mi to vyhovuje. To, že se špatně rozhodnu není vinou toho kdo mi něco nabízí, ale moji pokud se špatně rozhodnu. :)

Odkaz ke komentáři
https://www.techforum.cz/topic/1645-karty/page/4/#findComment-27441

Návštěvník dan1

Ja jen shrnu toto forum o kartach, ktere se tyka tech STB DVR Handan CV-6000, ktere nejsou bud oficialne pronajate od UPC nebo koupene u Licy.

Tyto DVR, ktere se dostaly na trh NEJSOU KRADENE, jsou totozne s temi, ktere pronajima UPC, ale byly z nejakeho duvodu u UPC odepsane a odeslane na likvidaci (= info od UPC).

Tam je zrejme nejaky sikovny clovek opet zprovoznil a pustil zpatky do obehu.

Prestoze se radove jedna o jednotky kusu, ktere jsou prokazatelne funkcni a bez vad, UPC je odmita znovu zaregistrovat - at uz s Conax kartou nebo s Technicrypt modulem.

A take kvuli nim - tipuji - zacali vysilat v CAS temer vsechny kanaly (casove se to shoduje s okamzikem, kdy UPC zacala resit tyto "unikle" DVR). Do te doby se i na tento nesparovany pristroj daly prijimat vsechny FTA porady.

Prestoze TECHNICKY sparovani techto pristroju nic nebrani, tak UPC administrativnim rozhodnutim odmita tyto STB sparovat s Conax kartou.

Ja timto diskusi s UPC na tema DVR koncim a odhlasuji veskere jejich TV sluzby.

Podle mne se jedna o jasne zneuziti dominantniho postaveni na trhu a zaslouzili by si zvlastni pozornost od statnich uradu jako UHS, CTU, COI.

Odkaz ke komentáři
https://www.techforum.cz/topic/1645-karty/page/4/#findComment-27476

Návštěvník alandelon
Dik za informace, byt tebou tak si poridim CA modul a mas po problemu, sice to neni idelani reseni, ale jinak to zrejme nejde.

Sory,ale toto vlákno se věnuje problému modulu Conax a jeho nerozchození v CV 6000 a ty nám píšeš že si modul máme pořídit......

Odkaz ke komentáři
https://www.techforum.cz/topic/1645-karty/page/4/#findComment-27491

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...