Odesláno 8. září 2019 5 let Dobrý den, zkouším se přihlásit do modemu Compal a nejde mi to, že mám nesprávné heslo. Zkoušela jsem ze zadní strany modemu tlačítko obnovy do továrního nastavení, ale stále mě to píše "Vítejte zpět" a chce to již zavedené heslo. Z návodu od UPC jsem pochopila, že po provedení továrního nastavení se bude postupovat jako v případě prvního přihlášení, jako kdybych modem dostala nový, kdy si heslo a vše ostatní znovu nastavím. Jinak forum jsem prošla a nenašla radu nebo jak jinak heslo k modemu obnovit. Děkuji.
Odesláno 8. září 2019 5 let @Toma zdravím, ani heslo admin? Viz https://www.upc.cz/pece-o-zakazniky/sluzby/poruchy-rady-a-tipy/internet/compal-ch7465lg/nastaveni-a-zabezpeceni/navod-na-prvni-prihlaseni/
Odesláno 8. září 2019 5 let Bohužel ne, zkoušela jsem všechny tyto základní až triviální možnosti. Tento článek a další návody a postupy jsem četla na stránkách UPC snad stokrát. Jediné, že se připojuju k 192.168.0.1 přes wifi.
Odesláno 8. září 2019 5 let Vyřešeno, je to tak, nebyla jsem dost důrazná při mačkání tlačítka. Děkuji za Váš čas a pomoc.
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.