Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

Je nový mediaport 1.3.9, ale žádné zásadní změny jsem nepoznal.Testuji dále.

Odesláno
  • Autor
Je nový mediaport 1.3.9, ale žádné zásadní změny jsem nepoznal.Testuji dále.

Prý je pomalejší, ale na druhou stranu snad se ještě nikomu nestalo, že by zamrzl. Umí snad už i mazání v Technisatu.

• Premium Profi
  • -
  • ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Standard, Vodafone TV Premium, CA modul
  • Hradec Králové
  • po měsíci...
Odesláno

20.5.2009 vyšel nový firmware 2.35.0-1205f. Nevíte někdo, jaké změny obsahuje?

Odesláno

uživatelé Technisatu, jdu na vás s prosbou: prošvihl jsem začátek páté řady 24 na Nova Cinema, nemá někdo první dva díly v TS a neposkytl by mě je? na způsobu bychom se mohli dohodnout třeba přes email

Odesláno

Zjistil jsem, že můj DigiCorder HD K2 500 GB osazený dvěma CA moduly přestane nahrávat obraz a zvuk v případě, když mu skončí druhá souběžná nahrávka.

Přes EPG mám naprogramované nahrávání dvou pořadů najednou. Jestliže u jednoho nahrávání skončí, u druhého se sice tváří, že normálně nahrává, ale v záznamu už není obraz ani zvuk.

Máte někdo podobný problém?

• po 2 týdnech...
Odesláno

Také mám takovou zkušenost, že po ukončení první nahrávky se u druhé nahrávky chová DigiCorder jak popisuješ - tváří se že nahrává, ale ve skutečnosti nenahrává obraz ani zvuk, je pouze černá obrazovka. Bude to chyba firmware, ani verze 2.35.0-1205f to nevyřešila. Budeme muset počkat na nový firmware.

Odesláno
  • Autor

V pátek jsem takto nahrával SD + HD program ve stejnou dobu a nahrávky mám obě.

• Premium Profi
  • -
  • ALLinONE
  • Hradec Králové
Odesláno

V neděli jsem nahrával ze stejného muxu, tedy NOVU a ČT2 a po ukončení nahrávky ČT2 se u NOVY vyskytl problém s nahráváním tak, jak jsem psal výše. Zkusím ještě nahrávky z jiných muxů.

Odesláno

to petr21: ty más STB od licy?

Odesláno
  • Autor
Zkusím ještě nahrávky z jiných muxů.

Já to měl v ten pátek z jiných muxů v pořádku. Firmware mám předposlední verzi.

• Premium Profi
  • -
  • ALLinONE
  • Hradec Králové

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague