Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

Uznavam ze to mohl byt vadny kus.

Pozitivni byla prace s nahravkami, ale proto jsem ho nekupoval

Odesláno

tak to se mi nestalo; jediné co jsem teď zjistil, že když nahrávám z PrimaTV, tak se při dlouhé nahrávce občas obraz i zvuk zasekne (nahrávka je dlouhá správně) - ale to bych spíše přisuzoval špatnému streamu, u ostatních programů se mi to nestalo

Odesláno

já ho mám a jsem s ním spokojen (dvě karty). FIlmy se dají bez problémů stáhnout přes USB v transport stream a stříhat např. ve Womble MPEG wizardu bez renderování. I mě se občas stane, že se nahrávání zasekne a zbytek nahrávky je černý nebo stojící obraz. Ale není to tak často, že by mě to nutilo k reklamaci nebo výměně jedné karty (ta zlobí, neaktualizuje si předplacený tarif).

Odesláno
  • Autor
Já měl technisat k2 hd ale vratil jsem ho protoze se obraz na hd kanalech trhal a navic nahraval jen cerno kdyz jsem se na nejaky kanal dival a druhy nahraval (mel jsem 2 karty)

Majitelé Technisatu co říkáte na tuto zkušenost?

Myslím, že to už tady bylo. Problém je v nastavení. Já po roční zkušenosti jsem spokojen. Jediné co trvá, jsou občasné restarty či zatuhnutí. Stejně tak i chování, kdy občas fungují v PIPu dva HD programy. Je to zablokovaný, ale je tam chyba a občas se podaří toto blokování obejít a funguje to.

• Premium Profi
  • -
  • ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Standard, Vodafone TV Premium, CA modul
  • Hradec Králové
Odesláno

probém může být nejen v nastavení, já mám pochopitelně obě karty nastavené na auto, zkoušel jsem i CI1+CI2 a stejně občas nahrávání vytuhne...

• po 3 týdnech...
Odesláno

Zjistil jsem, že když zakoupím Technisat Digicorder HD K2 na německé internetovém obchodě šetřím oproti nákupu u LICA cca 3 až 4 tis. Kč, přitpm můžu mít HDD 500 GB.

Rád bych si ovšem ověřil, je-li nějaký rozdíl mezi přístrojem koupeným u LICA a jinde, např. jsou-li Technisaty od LICA nějak upravovány. Samožejmě je mně jasné, že musím u LICA zakoupit ještě 2 moduly + 2 karty. Bude to fungovat bez problémů?

Odesláno

Podle toho co vím já tak ti bude fungovat normálně spíše lépe protože u satelitních se prodávají varianty s X v názvu a ty mají svůj firmware, který se liší sice jen tím že neobsahuje němčinu, ale update co jsou na technisatu na ně nejdou.

Kdybych ho kupoval já taky koupím na německém e-shopu.

Potom napiš kde jsi ho koupil a zkušenosti.

Odesláno

Je to stejné jen u toho není CZ manuál....

Odesláno

ale cz je stejne o nicem - je velice,velice strucny vytah - jde stahnout na netu

Odesláno

Tak jsem se dočetl na německé webu, že Digicorder K2 má jenom jeden ze dvou tunerů HDTV, to by znamenalo, že lze současně nahrávat pouze 1 HD a 1 SD program z různých muxů, totéž je uvedeno v české manualu - nelze současně nahrávat 2 HD programy (pouze 1 HD a 1 SD). Je tomu tak? Díky za odpověď.

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague