Přejít na obsah

UPC a hraní ONLINE a tak vubec


Návštěvník Luka

Doporučené příspěvky

  • po 3 týdnech...
Návštěvník afk_cz

resil jsem posledni dobou problemy. mam classic za 1200 a mam mit 25/1.5MBit, coz mam, at testuju pres co chci, stahuju, apod., ruzne porty, ruzne sluzby. Bez problemu nekolik let. UPC Praha 4 Hodkovicky. problem zacal nastavat pri hrani BF2 asi cca pred mesicem. posledni tydny mne PunkBuster navic zacal odpojovat kvuli poskozenym paketum. Hraju, pak to zacne lagovat, nebo to 10s cumi a pak to jede dal, nebo mne to odpoji. Pingy na nemecky servery, kam jsem se pripojoval, byly kolem 30-40ms, coz stacilo. Na nektery hrace behem hry jsem mel i pod 10ms. Do toho se mi zacal restartovat modem. Hraju, odpoji mne to a koukam pod stul a modem v rebootu. Kabel OK, router jsem vyhodil docasne pryc, komp na primo. Verejna IP mi drzela treba 2-3 mesice, ted po kazdem rebootu bez routeru jina IP -asi 6 ruznych range (rozsahu). Kazdy DHCP request z kompu vyusti v prideleni nove verejne IP do modemu. Linux i windows. Ve win dostanu 85.xx.xx.xx a po rebootu do Ubuntu mam 213.xx.xx.xx. Dalsi rano 63.xx.xx.xx a po rebootu odpoledne 82.xx.xx.xx. Byl u nas min.patek technik, promeril bednu dole u vytahu, pak kabel u modemu v byte, vsechno naprosto v poho. Vymenil mi modem za jiny. Taky cernou motorolu. Od te doby mne to odpojilo pouze jednou a byl jsem schopen se hned pripojit zpatky, zadny reboot modemu, zadny corrupted packet apod. Rychlost porad full. Pingy se rekl bych trochu zlepsili. Hraju BF2 casto a mam tak nejak v pameti, kolik na kazdy server mivam. Dneska tam dam zpatky router. Mam za tim server nastaveny na routeru do DMZ a potrebuju aspon nejakou dobu statickou verejnou IP. 200Kc/mesic za statickou IP od UPC nehodlam platit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsících...
Návštěvník zurda

Občas hraju hru The battle for middle-earth 2 mám připojení internetu 30mb ale na co je mi taková rychlost kdyz jsem tam hrač s nejvetším pingem skoro 350 ms .Kolikrat se stane že si nedohraju ani hru a synchronizace dat při hraní zkolabuje . kazdej tam ma ping max 60 ms. Přemýšlím važně asi o nějakym adsl bude to sice dražší ale kvalita spojeni by mohla být lepší. praha žižkov :cry::twisted:

Upraveno uživatelem zurda
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník afk_cz

byl to kratkodoby problem v KVETNU 2009. od te doby mi frcelo vsechno ok, po zavedeni Docsis 3 jsem objednal 50/5Mbit a upload je cely den 5.7Mbit a down jede pravidelne kolem 6MB/s i pres torrenty, pingy se zlepsily taky a jsem maximalne spokojeny. problemy z kvetna jsem nezaznamenal od te doby ani jednou.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

  Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...