Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

Volal jsem na Vodafone linku a zjistil jsem, že Vodafone TV bude představena zítra. 

• Super
  • -
  • Základní
  • -
  • Litomyšl
Odesláno
před 4 hodinami, stedyn napsal:

Já doufám, že bude i aplikace na Windows 10 nebo obecně možnost přehrávání na počítači.

No, je tam uvedeno, že "...sledování přes počítač není v tuto chvíli možné...", což dává aspoň malou nadějí, že snad v budoucnu ano. Ale je to naděje hodně malá, a pokud to možné bude, tak je otázka, za jak dlouho. Sám už jsem dost skeptický a začínám se koukat pomalu po konkurenci. Přes počítač nabízejí sledování prakticky všichni a Vodafone v tomhle bude rarita. Ale uvidíme s čím vylezou, až budou službu představovat.

Upraveno uživatelem Katoda

Odesláno

Spuštění Vodafone TV neznamená okamžité ukončení televize od UPC. Do budoucna se počítá i s aplikacemi pro některé Tv a webového prostředí se snad dočkáme relativně brzy.

• Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brüx
Odesláno

Nevíte, jestli bude i aplikace pro Amazon AppStore?

• Internet 300
  • -
  • TV Komplet
  • CA modul
  • Praha
Odesláno

@ptd Teď určitě ne. Proč by to tam dávali? 🙂 Je to na oficiálním google play, není důvod to dávat na nějaké alternativní shopy.

• Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brüx
Odesláno

Konecne.Ted jsem mluvil s Vodane linkou.Odedneska je dostupna Vodafone TV i setobox.Pronajem je 70 kc mesicne.Tv je mozne stahnout z Google Play a pobezi urcitou dobu soubezne s Horizon GO.Take mi bylo sdeleno ze pujde nainstalovat na smart TV ruzne.Bohuzel technicke parametry ani blizsi info nesdelily,maji pry vypadky a tak me nemuze spojit abych si ho mohl hned objednat a na jejich strankach take vic blizsiho neni,protoze maji vypadky site.Presto jsem se s Vami vsemi chtel podelit o tuto skvelou zpravu.

• 1000 Mb/s
  • Jiná služba
  • Komplet
  • Vodafone TV, HD DVR Mediabox, HD mediabox.
  • Ústí nad Labem
Odesláno

Vodafone TV sice z Google Play stáhnout lze, ale stávající přihlašovací údaje do Horizon Go nejsou platné a jiné údaje UPC/VF nenabízí. Takže zatím o ničem.

• -
  • -
  • -
  • -
  • -
Odesláno

Vyčkejte na oficiální oznámení a spuštění. Zatím neplašte, je to zbytečné.

• Basic
  • -
  • -
  • Compal CH7465
  • Brno-Ponava
Odesláno

Já nic neplaším, jenom sděluji, že je výše uvedená aplikace momentálně na dvě věci :P

• -
  • -
  • -
  • -
  • -
Odesláno

Jeste k tomu setoboxu informace primo od UPC technika i Vodafone linky.Setobox nebude vazan na konkretni adresu,bude prenosny,soucasti jeho je HDM kabel i kabel do site a ovladac.Vse bude fungovaz na bazi IPTV a disk nema ale bude mozne si nahrat 100 hod,protoze samozrejme podporuje 7 denni zpetne shlednuti.

Upraveno uživatelem Jirka007

• 1000 Mb/s
  • Jiná služba
  • Komplet
  • Vodafone TV, HD DVR Mediabox, HD mediabox.
  • Ústí nad Labem

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague