Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

O podpoře Apple TV se v souvislosti s Vodafone TV asi zatím nic nezměnilo že? Sice mám funkční řešení od SledovaniTV, ale u Vodafone/UPS máme internet, manželky mobil a s TV by to možná bylo dohohromady zase o něco levnější...

Odesláno

Zatím ne, ale VF určitě s aplikacemi pro některé značky televizí chce přijít ještě letos (Nevím, zda bude v první vlně i apple, ale předpokládá, že ano).

• Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brüx
Odesláno

Díky bohu, že alespoň Vodafone přišel k rozumu. Ikdyž ten jejich box taky nevypadá špatně.
Doteď nějak nechápu jak jsme jako zákazníci mohli akceptovat ten zasekanej a pomalej HD Mediabox. Nic horšího jsem ještě neviděl.

Odesláno

Takže zatím žádné oficiální představení nové služby? Nenapsal tu někdo, že by to mělo být už včera?

• Internet 300
  • -
  • TV Komplet
  • CA modul
  • Praha
Odesláno

@ptd Od včera je možné neoficiálně objednat. Předpokládám, že tisková zpráva a oficiální spuštění bude příští týden.

• Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Brüx
Odesláno

No ten STB ještě podle infornací neumí příjem z DVBC, takže to asi nikdo nemůže ověřit

x Redmi Note 5 x

• Super
  • Super+
  • ALLinONE
  • Vodafone TV Premium, CA modul
  • Praha
Odesláno

Co ta app pro apple tv? Jak dlouho vlastne pojede horizon?

Odesláno

@PetrS Už se to tu psalo, zatím není, snad bude ještě letos. S Horizonem je to složitější. Záleží co si pod ním všechno představujete. Ale několik měsíců tu s námi určitě ještě bude.

• Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Brüx
Odesláno
V 18. 3. 2020 v 16:40, Ladik napsal:

Volal jsem na Vodafone linku a zjistil jsem, že Vodafone TV bude představena zítra.

Omlouvám se že jsem vás uvedl v omyl, operátor na lince nemluvil pravdu, asi taky sám měl nepřesný informace.

• Super
  • -
  • Základní
  • -
  • Litomyšl

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague